Reacties

Tea topic: ben jij een buiten- of een binnenmens? — 12 reacties

  1. Ik kan niet kiezen. Ik wil niet altijd buiten, ik hou van ons huis en lekker kneuteren. Maar ik ben vaak en graag buiten, in weer en wind, we houden van het bos, van buitensporten. Dus…
    Ik weet niet wat te kiezen!

  2. Ik ben een buitenmens. Natuurlijk ben ik ook wel binnen, maar als het even kan ben ik buiten. Als wij op vakantie zijn boeken we altijd een accommodatie met balkon of terras, zodat we naar buiten kunnen. Anders voel ik me echt heel erg opgesloten.

  3. Dit vind ik dus echt een moeilijke vraag. Ik leef 's zomers het liefst buiten, maar kan ook erg genieten van binnen op de bank met een boek. Ik denk dat ik diep vanbinnen een binnenmens ben dat elke dag een beetje buiten nodig heeft...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder