Tea topic: ben jij een buiten- of een binnenmens?

buiten mens of binnen mens

Het Tea Topic van vandaag is de vraag:

‘Ben jij een buiten- of een binnenmens?’

Ik ben een binnenmens!

Na enig nadenken heb ik besloten dat ik vooral een binnenmens ben

Want als het buiten mooi weer is, dan ga ik gebukt onder een gevoel van verplichting dat ik ‘dus’ naar buiten moet. Als puntje bij paaltje komt zit ik toch liever met een boek en een kop thee binnen bij de kachel.

Huisvlijt Linkparty Reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterBen jij een buiten- of een binnenmens?

Similar Posts

12 Comments

  1. Ik kan niet kiezen. Ik wil niet altijd buiten, ik hou van ons huis en lekker kneuteren. Maar ik ben vaak en graag buiten, in weer en wind, we houden van het bos, van buitensporten. Dus…
    Ik weet niet wat te kiezen!

  2. Vroeger was ik echt een buitenmens. Maar sinds ik in de stoel binnen beter zit,beperken de zonmomentjes zich tot half uurtjes

  3. Ik ben een buitenmens. Natuurlijk ben ik ook wel binnen, maar als het even kan ben ik buiten. Als wij op vakantie zijn boeken we altijd een accommodatie met balkon of terras, zodat we naar buiten kunnen. Anders voel ik me echt heel erg opgesloten.

  4. Dit vind ik dus echt een moeilijke vraag. Ik leef ‘s zomers het liefst buiten, maar kan ook erg genieten van binnen op de bank met een boek. Ik denk dat ik diep vanbinnen een binnenmens ben dat elke dag een beetje buiten nodig heeft…

  5. Buitenmens! Als kind al was ik niet van straat te slaan. Mijn moeder vond het vreselijk want ze wilde dat ik een dametje werd.
    Zonder wielrennen zou ik gek worden. Ik fiets zelfs in de regen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.