Reacties

Herinner jij je Boek en Plaat nog? En ECI? — 19 reacties

  1. Ja, toen wij pas getrouwd waren, waren wij lid van ECI. En idd zorgden we ervoor op tijd te bestellen, want je wilde wel je eigen keus maken. En de winkel was volgens mij in Amsterdam. Gingen we weleens heen.

  2. Ik ben nooit lid geworden,omdat je verplicht was te kopen. Ik schafte liever af en toe een boek aan,wat ik heel mooi vond. Trouwens de bieb was ook goedkoop toen.

  3. Mijn man werkte voor de ECI toen ik hem leerde kennen. Het is inmiddels failliet, BOL.com was toen al een spin-off van ECI. Ik dacht dat hij langs de deuren ging maar hij doet ICT 😆 nog steeds maar dus niet meer bij ECI.

  4. Ja, ik was ook lid. En vergat dan een boek te kopen en kreeg het kroonboek. Maar dat kon je dan wel ruilen. Dat deed ik dan in die winkel in Arnhem trouwens 🙂

  5. Ja ook ik was lid van ECI. Vergaat vaak een boek te kopen en kreeg dan dat kroonboek toegestuurd. Wat ik dan gelukkig wel kon ruilen. In de ECI winkel in Arnhem !

  6. Mijn ouders waren lid van ECI en zodra ik op kamers ging, werd ik lid van Boek en Plaat. Heb de hele serie van Anton Wachter van Vestdijk bij elkaar gekocht toen. Was ik toch mooi 2 jaar onder de pannen.

  7. Was ik compleet vergeten. Mijn moeder was er een tijdje (paar jaar) lid van. Naast boeken werden er ook platen besteld, aangezien we toen onze eerste koffer-pickup hadden. Platen waren ook nogal flut ('alle 13 goed') muv een setje franstalige die toen erg in waren. Als ik van lezen zou houden, dan zou ik de hele dag in de bieb gaan zitten en/of rondneuzen bij kringloopwinkels.

  8. Ach ja, die goeie ouwe tijd! Die catalogus vond ik net als jij prachtig om te bekijken! Ik ben vele jaren geleden eens lid van de ECI geweest. Toen heb ik een heel mooi dik tuinboek heel goedkoop kunnen aanschaffen; ik heb het nog steeds en lees er ook nog in. En daarna eraan denken om het op tijd weer op te zeggen, moest 3 maanden voordat het abonnementsjaar afgelopen was, anders werd het automatisch nog een jaar verlengd. En moest je weer 4 boeken kopen...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder