Dit boek ben ik aan het lezen

Dit boek ben ik aan het lezen:

bijna echt gebeurd

Het is van dezelfde schrijfster als van het boek/serie Big Little Lies.

Het kostte me ruim 100 pagina’s om het boek niet te willen wegleggen, maar nu wil ik wel weten hoe het afloopt. Ik ben iets over de helft.

Daarnaast ligt op mijn nachtkasje het boek Vals Alarm van Menno Oosterhoff. Dat lees ik ‘s avonds in bed. In bed lees ik nooit fictie, want dan kan ik het boek vaak niet wegleggen.

Welk boek(en) lees jij op het moment?

13 Responses to Dit boek ben ik aan het lezen

  1. Het geheim van mijn man vond ik geweldig en van dit boek werd ik helemaal gestoord. Ik heb net Wonder van Palacio gelezen en ben nu begonnen in Oma heeft me gestuurd om te zeggen dat het haar spijt van Backmann. Absolute aanraders, maar smaken verschillen.

  2. Nu lees ik w.o.l.f. een thriller van Boris Dittrich, spannend en goed geschreven. Daarvoor las ik Klimmen naar kruishoogte van Tosca Niterink, informatief, grappig en ook nog eens een reisverhaal !

  3. Dit boek ken ik niet, maar moet eerlijk zeggen dat ik op het moment te weinig tijd/geduld hebt om boeken te lezen. Hopelijk kan dat in de zomervakantie weer 🙂

    • Ik snap wat je bedoelt. Maar ik vind het stiekem de verantwoordelijkheid van een schrijver om je er ondanks jezelf dan in te trekken! Dat zijn de echte goede boeken. Die je moeiteloos leest.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.