Blogpost aanbevolen

babySoms kom ik blogposts tegen die ik zo mooi of bijzonder vind dat ik ze graag wil delen.

Baby-tje in bad in verzorgingstehuis

Vorige week las ik op het blog de Familie Dubbelop een ontroerende post. Hannie, de schrijsfter van de Familie Dubbelop werkt als activiteitenbegeleidster in een verzorgingstehuis. En die vrijdag beschreef ze hoe ze een klein babytje in bad deden in het gezelschap van de ouderen. En hoe zij hier op reageerden.

Het meest bleef me de uitspraak van een oude mevrouw bij:

'Och had mijn man dit maar kunnen meemaken!'

Je vindt deze mooie post hier.

Welke blogposts raken jou?

Vergelijkbare berichten

8 reacties

  1. Wat mooi en ontroerend.dat is heel mooi kinderen en ouderen. de peuterspeelzaal van Yannick jaren geleden zat onder een bejaarden tehuis en ik weet nog dat ze met de kleintjes regelmatig een uurtje naar de ouderen gingen.Als ze dan ziet wat dat doet bij ouderen.Ik ga de post even lezen.

  2. Wat mooi! Ik heb zelf als verzorgende in opleiding gewerkt in een verpleegtehuis. Oudere mensen worden gelukkig van de kleinste dingen en vooral van kleine kinderen. Dat zoiets simpels als in badje doen of een fruithapje geven zoveel los kan maken is werkelijk prachtig!

  3. Heel mooi om te lezen!
    Als ik met mijn kinderen bv boodschappen doe en ik sta in de rij bij de kassa en er staan oudere mensen achter ons zitten mijn kinderen lekker met hun te kletsen dat vind ik zo grappig! Dat trekt elkaar aan ouderen en kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.