Reacties

Blogland: warmte en hartelijkheid — 21 reacties

 1. Ik vind het altijd erg gezellig in blogland. Althans, de bloggers onder elkaar dan ;) Soms krijg je reacties van mensen die niet leuk zijn, maar meestal komen die dan bij niet-bloggers vandaan.... (Niet gezegd dat ALLE reacties van niet-bloggers niet leuk zijn!)

 2. dit vind ik er dus ook zo leuk aan...
  Ik verstuurde pas zomaar nog 2 boeken naar bloggers omdat ik dacht dat ze er wel iets mee konden...
  en ik ontving zomaar een kaartje van een blogger..

  geweldige beker is het, heel veel koffiedrink -plezier

 3. Wat een mooie beker en wat leuk dat je die zomaar kreeg toegestuurd.
  Ja, blogland is heerlijk! Hier ook niets dan hartverwarmende, lieve en medelevende ervaringen...
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Liefs,
  Mirjam

 4. Ik heb geen blog maar lees er wel veel.

  Gisteren wel wat voor een andere blogger gedaan. Ik las dat ze iets zocht en kwam het vlak bij mij in de buurt voor een mooie prijs tegen. Na wat heen en weer mailen is het gisteren overgedragen. Ik kom geregeld in die regio en we hebben in een voor beiden goed bereikbare kringloopwinkel afgesproken. Was leuk om te doen en te zien dat ze er blij mee was.

  Ik heb ook wel eens wat aangeboden en kreeg tot 2x toe geen reactie dat is niet leuk, een mailtje met een aanbod kan je in ieder geval voor bedanken en afwijzen.

  • Je herkent op een gegeven moment inderdaad namen. Als je regelmatig dezelfde blogs bezoekt dan krijg je er echt een bepaald gevoel bij. En bij de mens achter het blog!

 5. Oh wat lief! Ja, ik vind het ook erg gezellig in blogland. Heel leuk om steeds meer en meer leuke mensen tegen te komen. P.s. had je gezien dat ik je getagd heb? Ben benieuwd of je het leuk vind om mee te doen! Liefs, Eva

 6. Leuke reacties!
  Het is geven en nemen in blogland wat mij betreft. Ik vind het leuk om een give away te winnen, om post te krijgen. Blij maken en blij gemaakt worden!
  Leuk idee; laat de kast van je oma zien. Ik heb geen oma's meer, maar als ik de schone was zie in de gangen van het woonzorgcentrum waar mijn vader woont, dan slaat mijn hart zo af en toe sneller.

 7. Leuke beker! Blogland is wel een plek waar ik wat langer wil verblijven. Veel leuke reacties van medebloggers en hulp bij vragen. Tot nu toe een sociaal gebeuren dat bloggen alleen achter je pc

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder