Bitcoin experiment update: 7,30 winst : )

bitcoin experiment

Half september waagde ik mij aan een Bitcoin experiment. Ik investeerde in mijn beleving heftig, en kocht voor maar liefst 30 euro Bitcoin. Eerst werd de Bitcoin een paar centen meer waard, maar vervolgens daalde hij naar 29 euro.

Bitcoin experiment: 7,30 euro winst! Joechei!!!

Ik besloot de Bitcoin een kans te geven om zich van een betere kant te laten zien!

En warempel.

Vandaag, op vrijdag 8 oktober heb ik  7,30 winst gemaakt als ik het goed begrijp.

Screenshot 2021 10 08 at 10.58.56

Ik moet zeggen dat ik het verrassend leuk vind! Het voelt toch net als ‘gratis geld’.

Nu rijst de vraag: ‘Wat zal ik eens gaan doen met dit geld?

Zal ik het investeren in de cryptomunt Cardozo die mijn zoon, die mij uitlachte, mij aanraadde?

Similar Posts

20 Comments

 1. Wat leuk! Dat kan goed want ik had 5 euro. Ik ben net een blog aan het schrijven voor beginners. Geduld is het toverwoord

  1. 95% van cryptocurrency heeft admin keys, slechte intenties of is het een ongeregistreerd effect.

   Betreft Bitcoin, koop in de 2022 dip.

   Mvg Ray

 2. Koerswinst bestaat al heel lang en is belastingvrij. Voor de invoering van de Euro jojode de ‘slang’, waarin de gulden aan de mark en nog wat eurovoorgangers was gekoppeld, driftig op en neer. De Japanse Yen was toen erg stabiel, waardoor bijna geen verschil tussen aankoop en verkoop. Het duurde even voordat ik in NL een Yenrekening had geopend. Op Teletekst zag je destijds nog de gehele dag de actuele koersen van de munten. Telefonisch aan en verkopen was in 5 minuten geregeld. Risico was er vrijwel niet. In een week tijd 10% danwel 4000 gulden mee verdient. Daarna dorst ik het niet meer omdat het jojo-en minder werd. Had er een half jaar eerder aan moeten beginnen, dan had ik een veelvoud binnen kunnen harken. Denk ook wel dat er van die Hoekstratypes waren die dat destijds gedaan hebben.

  1. Tsjonge wat een enorme bedragen verdiende je dan Ximaar. Ik snap wel dat je het daarna niet goed meer durfde. Ik ben ook erg huiverig en voorzichtig als het om dit soort dingen gaat.

 3. Wij zijn in mei begonnen met $792, (650 euro toen). Inmiddels zit ie na wat geschommel op bijna $1.100. Ik vind het een leuk experiment om te zien wat er gebeurt.

 4. Ik vind het al erg genoeg dat het contante geld steeds meer verdwijnt dus dit soort investeringen is zeker niét mijn ding. Maar als jij het leuk vindt… ga gerust je gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.