Behang in een fotolijstje

behang in een fotolijstje

behang in een lijstje

behang in lijstje

Toen we zo'n 9 jaar geleden verhuisden naar het platteland, sneuvelde er een stuk behang door een daadkrachtige klusser die de sentimentele waarde er niet van inzag.

Dat was behang van mijn oma, en dus redde ik een grote snipper.

Die snipper slingerde jarenlang rond op mijn magneetbord. Totdat ik besloot: 'En nu is het klaar! Ik ga hem in een mooi lijstje doen.'

Bij de Action kocht ik een lijstje, en daarin gaf ik het stuk behang een plek.

Met dank aan mijn oma.

Similar Posts

23 Comments

 1. IK had al meer dan 25 jaar dezelfde hoes om mijn strijkplank. Mijn moeder had die er een keer omheen gedaan toen wij op vakantie waren. Mijn moeder is intussen al jaren overleden en de hoes helemaal versleten en vol gaten.

  Toch vond ik heb moeilijk om deze weg te gooien. Ik heb een stukje van de hoes geknipt en in een lijstje gedaan.

 2. Mooi hoor! Zo wil ik altijd nog eens een stuk stof inlijsten van een gewatteerde deken die ik bij mijn ouders van zolder meenam. Ik maakte er al tassen en kussens van, maar de stof "maakt het niet lang"- hij is dan ook al een jaar of 70 (?) oud....

 3. (Misschien wordt hij nóg mooier als je er papier achter doet in het groenige of rozige wat ook in het behang zit? - Is maar een ideetje hoor, kijk maar!).

 4. Wij hebben een muur behangen met speciaal papier, en daarop een kader gehangen met drie stukjes van datzelfde behang in. Ik vond het zelf super geslaagd :-)

 5. Toeval dat we de reklame van de winterschilder krijgen op je blog ;)
  Een waar kunstwerk aan de muur...had het in een veel grotere lijst gedaan met een passepartout…
  Groetjes

 6. Oh, wauw! Wat een geweldig idee! Ik heb nog wat poppetjes van het kinderbehang uit mijn eigen slaapkamertje. Die ga ik in een lijstje doen! Bedankt voor de tip!

 7. Het doet mij denken aan een aflevering uit Escape to the chateau. Daar bewaren ze ook steeds kleine stukjes uit de geschiedenis van het kasteel.

 8. Jeeeej! Ik heb mijn behang inmiddels ingelijst! Zo leuk geworden! Ik zet ze binnenkort wel op mijn weblog dan kun je ze zien (zal er een linkje naar jou bij zetten, goed?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.