Hoe ik 20,- verdiende met hardlopen in 31 dagen

Screen Shot 2020 03 30 at 14.48.44

Ik las er voor het eerst over op Daantjes Groene blog. De a.s.r Vitality app.

Daantje schreef dat ze het vanwege deze app aan de stok had met haar partner Sander.

Gratis Apple watch?! Jaja...

Die had zich namelijk bedacht dat hij gratis een Apple Watch kon krijgen door mee te doen aan het a.s.r. Vitality programma. Dat is een app die je installeert op je smartphone. Vervolgens registreert die app wat je aan beweging doet.

Waar het op neer komt is dat die app je beloont voor bewegen en een aantal van je gegevens.

Ik gaf Daantje groot gelijk dat ze het geen goed idee vond.

Maar een tijdje later bekende Daantje schoorvoetend dat het toch leek te werken!

Toen besloot ik het ook te proberen!

Het werkt echt!

En weet je?

Het werkt inderdaad! Geld verdienen met apps kan!

Ik heb 20 euro aan bol.com waardebonnen verdiend door iets te doen dat ik toch al deed: dagelijks hardlopen.

Lees er alles over mijn ervaringen met de a.s.r. Vitality app op mijn hardloopblog.

Leestip

asr Vitality nieuwe voorwaarden....

Similar Posts

23 Comments

 1. Tof dat je zoveel hardloopt! maar 20 verdienen? hm, ik denk eerder dat je voor 20euro een stuk privacy hebt 'verkocht' aan de a.s.r. We geven met ons allen een hoop gegevens weg waar een verzekeringsmaatschappij veel aan heeft. Niet raar opkijken als ze er straks conclusies aan verbinden en het solidariteitsprincipe verder op de schop gaat. Als ze er 20E per persoon voor overhebben moeten die gegevens wel veel waard zijn voor de a.s.r., denk ik zo.

  1. Ja, dat klopt. Ik vermoed zeker dat ik een stukje privacy heb ingeleverd. Maar ik vind het niet zo'n punt als ze zien hoeveel ik op een dag beweeg.

 2. Leuk dat je me noemt in je blog. Sander gebruikt het ook nog steeds en verdient zo langzaam aan zijn horloge terug. Wat ASR met de informatie doet? Niet veel. Maar ze verdienen het geld terug doordat ze minder hoeven uit te keren, want lopen / sporten houdt je (mentaal) gezonder.

 3. Ik heb dat soort dingen juist allemaal uitgezet in welke app dan ook. Het bijhouden van persoonlijke bewegingen brengt veel te goed ik kaart wat ik allemaal doe.

  Love as Always
  Di Mario

 4. Ik maak gebruik van de Google fit app. Naast het sporten en lopen houdt die nog van alles bij. Ik beweeg zoveel op 'n dag dat ik er soms van schrik.

  1. Op zich hoef je er eigenlijk niets voor te doen Aukje. Gezond bewegen doe je blijkbaar toch al. Het enige is dat je de Fitbit koppelt aan de ASR app en dan punten verdient.

 5. Vroeger was er een leuke actie van Decathlon. 6 euro waardebon per 100 kilometer lopen of per 300 kilometer fietsen. Helaas al een tijdje niet meer mogelijk. Zone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.