An offer I can’t refuse

goedkoop krant lezen

Een aantal keer heb ik een kranten abonnement gehad van 4 weken.

Voor die 4 weken betaalde ik 4 euro, en daarna stopte het abonnement spontaan.

De reden dat ik nooit langer een abonnement neem, is het prijskaartje.

Krantenabonnement duur

Hoewel ik het heel fijn vind om dagelijks de krant te kunnen lezen, vind mijn Innerlijke Vrek dat ik het nieuws ook best via nu.nl kan lezen. En als ik het daar niet mee eens ben, dan moet ik maar naar de bibliotheek gaan en dáár de krant lezen!

Tsja…

De lege brievenbus na 4 weken de krant, is altijd weer even slikken, maar zo is het.

An offer you can’t refuse

Maar nu kreeg ik vorige week een zogenoemd ‘offer you can’t refuse’ in mijn mailbox! Kijk maar:

‘Omdat u eerder abonnee was bij De Gelderlander, leest u nu nog eens 10 weken voor maar 20,-. Verzeker uzelf ook van het nieuws in de regio en de rest van de wereld.’

Voor 2 euro per week 10 weken lang dagelijks de krant lezen? Ja graag.

Dus nu heb ik weer 10 weken een papieren krant!

P.S.

Ik heb er meteen al veel profijt van gehad! Want gistermiddag las ik dat er een inloop mogelijkheid was voor mensen om zich te laten vaccineren. En mijn jongste zoon ‘moest’ nog. Dus die heeft nu zijn eerste vaccinatie gehad. Als ik dit niet toevallig in de krant had gelezen, had ik dit niet geweten!

Hoe houd jij het nieuws bij?

Similar Posts

17 Comments

 1. We houden vooral van de papieren krant, mijn man van de regionale en ik van landelijke kranten. Nu. Nl vind ik niks, je krijgt een snippertje bericht waar je niks wijzer van wordt. Dat is misschien leuk als je hoort wie er wereldkampioen wordt, maar om gebeurtenissen te snappen, heb je meer achtergrond nodig. Vandaar ook een zaterdagabonnement en een enkele keer nog een tweede zaterdagabonnement via zo’n aanbieding.
  Sorry, bomen!

 2. Papieren krant vind ik niet nodig. Een digitaal abonnement waar ik zonder restricties alles kan lezen vind ik prima. Nu heb ik een proefabonnement van het A.D. . Eenmalig betalen en na drie maanden stopt het automatisch. Telegraaf had ook een leuke aanbieding voor drie jaar. Had ik graag willen nemen, maar de maandelijkse incasso ervan staat me tegen. Mijn verzoek aan hen om drie jaar vooruit te betalen wilden ze niet. Dan houdt het voor mij op.

 3. Een papieren krant zou ik sowieso niet willen omdat dan eerst naar beneden moet lopen om de krant uit de brievenbus te halen. Ik keek altijd wel naar het journaal maar ik merk aan mezelf dat ik het nieuws nauwelijks nog volg. Het beetje nieuws dat ik mee krijg, hoor ik op de radio.

 4. Ik had 4 weken het AD voor 4 euro en een boek cadeau.
  Hij was vandaag voor het laatst.
  Vond het wel fijn in de vakantieperiode

 5. De krant als propagandamiddel van Nederland.

  Exact de reden dat ik niets meer wens te volgen van/via de MSM.. Ik zoek zelf het nieuws wel, en laat mijn eigen waarheidsbevinding er op los.

  Heel veel sterkte voor je zoon; Als goede moeder ga je nu een pot dennennaaldenthee zetten voor hem. Ik heb geen kinderen, maar van mij zouden ze NOOIT de prik des doods krijgen. Zeker NIET zolang het tenminste tot 2023 experimenteel is, en “Cojona” nog steeds overdraagbaar is DOOR gevaccineerden.

  Noem mij nu maar een “wappie” , maar ik prik het niet en laat mij niet drijven door kuddedieren en een #prikpooier. Ik snap niet dat jij met je studie nog steeds niet ziet hoe er met mensen wordt gespeeld, en hoe ze worden gehersenspoeld.

  1. Dankjewel voor het delen van jouw ideeën Roy. Altijd goed om ook andere perspectieven te lezen.

   Je uitdrukking: ‘Ik prik het niet’ vind ik leuk gevonden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.