Reacties

An offer I can't refuse — 17 reacties

 1. We houden vooral van de papieren krant, mijn man van de regionale en ik van landelijke kranten. Nu. Nl vind ik niks, je krijgt een snippertje bericht waar je niks wijzer van wordt. Dat is misschien leuk als je hoort wie er wereldkampioen wordt, maar om gebeurtenissen te snappen, heb je meer achtergrond nodig. Vandaar ook een zaterdagabonnement en een enkele keer nog een tweede zaterdagabonnement via zo'n aanbieding.
  Sorry, bomen!

 2. Papieren krant vind ik niet nodig. Een digitaal abonnement waar ik zonder restricties alles kan lezen vind ik prima. Nu heb ik een proefabonnement van het A.D. . Eenmalig betalen en na drie maanden stopt het automatisch. Telegraaf had ook een leuke aanbieding voor drie jaar. Had ik graag willen nemen, maar de maandelijkse incasso ervan staat me tegen. Mijn verzoek aan hen om drie jaar vooruit te betalen wilden ze niet. Dan houdt het voor mij op.

 3. Een papieren krant zou ik sowieso niet willen omdat dan eerst naar beneden moet lopen om de krant uit de brievenbus te halen. Ik keek altijd wel naar het journaal maar ik merk aan mezelf dat ik het nieuws nauwelijks nog volg. Het beetje nieuws dat ik mee krijg, hoor ik op de radio.

 4. De krant als propagandamiddel van Nederland.

  Exact de reden dat ik niets meer wens te volgen van/via de MSM.. Ik zoek zelf het nieuws wel, en laat mijn eigen waarheidsbevinding er op los.

  Heel veel sterkte voor je zoon; Als goede moeder ga je nu een pot dennennaaldenthee zetten voor hem. Ik heb geen kinderen, maar van mij zouden ze NOOIT de prik des doods krijgen. Zeker NIET zolang het tenminste tot 2023 experimenteel is, en "Cojona" nog steeds overdraagbaar is DOOR gevaccineerden.

  Noem mij nu maar een "wappie" , maar ik prik het niet en laat mij niet drijven door kuddedieren en een #prikpooier. Ik snap niet dat jij met je studie nog steeds niet ziet hoe er met mensen wordt gespeeld, en hoe ze worden gehersenspoeld.

  • Dankjewel voor het delen van jouw ideeën Roy. Altijd goed om ook andere perspectieven te lezen.

   Je uitdrukking: 'Ik prik het niet' vind ik leuk gevonden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>