Reacties

Amigurumi haken: wat zijn het + gratis patronen — 22 reacties

 1. Wat een leuke 'beestjes'! Ik vind dat ze mee mogen doen aan de berenjacht;). Ik ben in het kader van #blijfthuis vooral héél veel aan het kleuren. Ook heerlijk om weer wat meer te doen.

  • Leuk zijn ze hè? Ik vind ze ook zo schattig. Als variant op de berenjacht lijken ze me ook heel geschikt. Juist omdat ze wat kleiner zijn, moet je dan extra goed kijken.

 2. Oh, zo heerlijk. Ik heb er honderden gemaakt :)
  Ik haak ze trouwens het liefst van sokkenwol. Meer knuffelig, zijn ze dan!
  Veel zijn er weggegeven. Toen mijn dochter en haar vriendinnen nog kleiner waren waren het zeer dankbare verjaarscadeautjes.
  Het is gewoon heerlijk ontspannend, amigurumi haken!

  • Oh wauw, wat een boel heb je er gemaakt Rebbeltje! Prachtig echt. En ik zag zelfs Knorretje! Een hele mooie tentoonstelling zou je ervan kunnen maken.

 3. Heerlijk om de doen en zeker niet voor 'ervaren haaksters'! Kan je een bolletje haken? Dan kan je amigurumi haken (dat rijmt ;))
  Zo ben ik ooit begonnen met haken!
  Goede tip, dus, voor eigenlijk iedereen met gaten en een haaknaald!
  Fijne Pasen! :D

 4. Ik heb heel veel van dat soort dingen gehaakt. Het grote voordeel vond ik, juffertje ongeduld, dat het snel klaar is. Nu haak ik nog af en toe. Verder lees ik veel. Ik teken. Ik klus een beetje. Maar ik ben vooral ‘achterstallige’ dingen aan het doen. Fotoalbums uitzoeken, losse foto’s inplakken. Mijn digitale archief aan het opruimen en zo. Ik vermaak me wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>