Nieuwe minibieb + opkikkertje

minibieb

Op zaterdagmorgen rijd ik altijd een stukje met mijn man mee, en spring dan ergens halverwege uit de auto om naar huis te rennen.

Zo kan ik nog eens nieuwe paden ontdekken!

Minibieb ontdekt!

Dat levert vaak leuke dingen op. Zoals deze minibieb aan de Loordijk in het mini plaatsje IJzevoorde.

Tip!

Voor iedereen die vanwege de gesloten bibliotheken verlegen zit om boeken: kijk eens of er bij jou in de buurt een minibieb te vinden is! Op minibibliotheek.nl kun je met behulp van je postcode zoeken naar een minibieb bij jou in de buurt.

Bemoediging

De eigenaars van deze minibieb hebben bovendien een doek opgehangen met bemoedigende woorden! Wat maar weer eens bewijst dat mensen met een minibieb doorgaans hartelijke en aardige wezens zijn : )

Screen Shot 2020 04 11 at 12.21.37
‘Lieve mensen houd moed’ staat er op het doek.

Hoe vind je overigen de maffe benen in spijkerbroek, die gebruikt worden als een soort plantenpot?

 

Similar Posts

16 Comments

  1. Bij ons in de straat hadden ook mini bieb. Nu hebben niet meer. Kan ook die mensen ook verhuisd is. Maar het was geen succes geweest. Bleef maar boeken erin liggen. Foto is zo lief houd moed….. Jullie ook Nicole.

  2. wat een mooie boodschap ,en dan zie je dat er nog wel lieve mensen bestaan,wij wonen in Den Haag vlakbij het centrum,daar kom je dit soort dingen niet tegen.

  3. Hoe tof is dit zeg! Zowel de bieb als het spandoek als de spijkerbroek. Ik stel me zo voor dat er in deze tijd best veel gebruik gemaakt zal worden van minibiebs.

  4. Hier hebben we er diversen. Ook gewoon meeneemboeken en zo. Ik heb zelf genoeg boeken die op me liggen te wachten dat ik voorlopig wel even vooruit kan :)

  5. Ik heb er hier in de buurt laatst ook een gezien. Ik weet alleen niet meer waar. Erg leuk inderdaad. Die spijkerbroekbloempot vind ik persoonlijk wat minder. Wel lollig maar ik hoef me niet op mijn balkon.

  6. De minibieb kan me wel bekoren, ik ontdekte er 1 die allemaal hele mooie nieuwe boeken had. Netjes geruild tegen een paar uitgelezen exemplaren die ik in de auto heb liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.