Reacties

Als je mij gek wilt maken... — 13 reacties

 1. Laatjeniethackmaken is een website waar veel uitgelegd wordt over veilig computeren, en wachtwoorden. Zo kan je tweestapsverificatie toepassen, een wachtwoordkluis gebruiken...lees eens,het is eht voor niet-nerds te begrijpen, of laat de kinderen lezen(je leert dat lastige gedoe meestal makkelijker als je kinderen je helpen)

  Ik wordt gek van instanties die gegevens kwijtraken of verkeerd invullen. Zo had ik problemen met de huurtoeslag door een fout van hen die niet hersteld kon,de naamswijziging van dochter duurde vijf jaar langer, een jaar lang dubbele afboekingen van energiebedrijf, zijn ze bij ElektronischPatientenDossier onze afmelding kwijtgeraakt,wist de UWV mijn rekeningnummer zogenaamd niet meer zodat ik tijd ook zonder inkomen zat en nog veel veel meer van dit soort voorbeelden. Kafka in kwadraat.

 2. Dat!
  EN nog wel wat meer maar ik ga hier mijn frustraties niet allemaal invullen maar denk maar aan van die mensne die onbeschoft zijn, niet denken aan veiligheid en tijdens een evenement een joch van 12 meenemen op de motor zonder helm. Of van dat volk wat overal mee weg komt 'omdat diegene gewoon zo is'. *zucht* Maar die wachtwoorden zijn echt heel erg vervelend.

 3. en dan onder het mom van het gemak voor de consument/gebruiker! Ik herhaal tegen mezelf 'gotta let it go', maar ik kon me er over opwinden hoor! Dat de afdeling Human Resource een online plek heeft bedacht waar ik 'heel gemakkelijk' zelf mijn gegevens (verhuis, naam) kan veranderen. Idem met declaraties indienen van zorgverzekering. Zo zit ik verdorie hun administratie te doen!

 4. O héérlijk om een zielverwant tegen te komen, zij het dan dat ik dit soort problemen gelukkig nooit heb. Ik koketteer gewoon met mijn leeftijd en en zeg dat ik superdigibeet ben. géén computer heb en dus niets niéts digitaal kan doen. Ondertussen heb ik veel plezier van mijn
  speeltje" , tevens tekstverwerker dat iedereen die digifit is een computer noemt

 5. Joh, wachtwoorden nergens opschrijven? Doe ik wel, hoor. Ik heb een adressenboekje en zet daar per website mijn inloggegevens in. Dat ga ik echt niet allemaal onthouden. moet er toch eerst een inbreker binnenkomen om dat te jatten. opslaan op de Pc doe ik dan weer niet ;-)

 6. Overigens werd ik enkele jaren geleden knettergek van Van Dijk, waar de schoolboeken wegkomen. Die hadden het inlogsysteem veranderd, waardoor alles niet meer werkte. En dat moet dan vóór je op vakantie gaat besteld worden, maar dat werd godsonmogelijk: ze werkten met een code, een postcode, een wachtwoord èn een inlognaam en dat moest voor beide kinderen iets anders zijn. Daar heb ik heel wat op zitten vloeken toen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder