Reacties

A messy kitchen is a happy kitchen?! — 14 reacties

 1. ik vind dat je je eigen keuken zo moet inrichten zodat je zelf alles blindelings kan vinden, en dan maakt het niet uit of het een rommelige of een nette keuken is, bij mij staat meestal alles door elkaar, maar zo kan ik wel alles vinden.

 2. Ik wil blindelings kunnen pakken wat ik nodig heb...dus alles is opgeruimd en staat op zijn vaste plek.Soms staat er wel afwas op het aanrecht maar dat mag best, als het maar daar staat, op de vaste plek voor afwas.

 3. Ik denk, dat ermee bedoeld wordt, dat als je in de keuken bezig bent met kokkerellen het altijd wat rommelig is met potten en pannen en alles wat je erbij nodig hebt om iets lekkers te maken.

  In een eetgelegenheid zal het dus altijd wat rommelig zijn in de keuken, omdat men met plezier van alles klaar maakt.
  Thuis ruim je na het koken alles weer netjes op, wat daar ook zal zijn na sluitingsuur, maar overdag moet alles dicht bij de hand zijn, dus ook wat rommelig.

  Groetjes Lily

 4. Ze bedoelen vast, dat als de keuken rommelig is, je er heerlijk hebt gekookt. En dat is happy. Als ik heerlijk heb gekookt, weet ik niet hoe vlug ik moet opruimen.. ????

 5. Er wordt bedoeld dat een rommelige keuken ( geen vieze vette zooi) een keuken is waar geleefd wordt en gezelligheid is van elkaar.
  Groet, Wilma

  • Ik heb hetzelfde Joyce. Als het niet netjes is, vind ik het toch minder gezellig. Maar mijn keuken zal niet gauw klinisch saai zijn, omdat ik nogal een bonte smaak heb. Dus misschien houd ik daarom wel van schoon en opgeruimd. Anders wordt het te druk!

 6. Ik ben het er wel een klein beetje mee eens! Ik houd wel van een beetje gezellige rommeligheid. MAAR het moet geen zooi zijn. Ik bedoel gewoon dat het niet altijd spik en span hoeft te zijn. Fijn weekend! Liefs, Florentine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder