Reacties

Kleding 50-jarig huwelijk: wat trek ik aan? — 34 reacties

 1. O daar gáán we weer. Het als de bruiloft van je zus. Soeieso niet die rode..... dan de blauwe!
  En steek je haar mooi op, kan je dochter goed!
  Succes!

  • Ik ben de zaterdag ervoor naar de kapper gegaan, en die heeft mijn haar geknipt en mooi gemaakt. Dus toen het feest begon had ik mijn haar los. Maar halverwege kreeg ik het zo warm van het dansen dat ik heb alsnog heb opgestoken : )

 2. Die blauwe en dan een mooi jasje erbij. En zoals al eerder geschreven je haar mooi opgestoken.
  Die rode echt niet doen, die is leuk voor 'gewoon'.

 3. Volgens mij krijg je straks hetzelfde soort reacties als bij het huwelijk van je zuster. Ik heb nog gekeken achteraf, of ik kon vinden welke jurk je toen aan had. Maar ik kon het niet vinden. Daarom bij deze de vraag: welke jurk had je aan bij je zus? (foto!)

 4. zonder twijfel de blauwe,die is veel chiquer. die andere is meer gewoon,maar uiteindelijk beslis je zelf,waar je meest lekker in voelt,dat is ook wel wat waard, veel plezier in ieder geval.

 5. Blauw. Eens met de reacties dat je iets moet dragen waar je je prettig in voelt, maar het moet ook passen bij de gelegenheid en dat vind ik van de rode absoluut niet. Veel plezier!

 6. De blauwe is meer feestelijk! Het ligt er ook een beetje aan, wanneer het is, moet er een panty onder? Jasje overheen? dan kan de blauwe ook beter. Gefeliciteerd alvast met het huwelijks feest van je ouders.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder