Reacties

2 Koelkastmagneten van Etsy — 14 reacties

  1. Mooi ontwerp die magneten. Bij mij alles wat ik moet onthouden en meenemen (stempas) en veel tekeningen van de kleinkinderen (met magneten vastgehouden). Lieve kaarten en de hartjesslinger van Dien (waar ik niet kan reageren).

  2. Bij mij hangt er niets op de koelkast, want de mijne 'plakt' niet. Ik vind zo'n persoonlijk kaartje bij een bestelling ook heel tof. Ik kreeg pas handgeschreven op een 'kladje' veel plezier gewenst bij een borduurpakketje. Maakt het zo persoonlijk.

  3. Ik heb een keukendeur voor mijn koelkast maar ik heb magneten op mijn afzuigkap meegenomen van vakanties. En een boodschappenlijstje en een lijstje met dingen die op moeten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder