2 Koelkastmagneten van Etsy

koelkastmagneten van Etsy

Mijn jongste dochter kocht bij een Etsy winkeltje twee mooie koelkastmagneten.

Het zijn echte herfst koelkastmagneten!

Koelkastmagneten van Etsy

Mijn jongste dochter vindt het leuk om ‘kleine’ ondernemers te steunen door bij hen te kopen. Het leuke is dat Etsy verkopers vaak veel aandacht besteden aan het inpakken en versturen. Zo kreeg mijn dochter niet alleen de bestelde magneten maar ook een mooie kaart en een persoonlijk briefje.

Kijk maar:

a8ac97be 8984 43ef 8a91 d47c75df13c0

Persoonlijk briefje:

8f365bbc 9cec 49e6 889d 1ea87a929fe0

En hier hangen de koelkastmagneten op onze koelkast:

85fa403a 3fba 4299 823d 2c7ac8f913c0

Zoals je ziet zijn het herfstblaadjes van hout, waarop de Etsy shop eigenaar een schattig spookje heeft geschilderd. Aan de achterkant heeft ze een magneet geplakt.

Zelf koelkast magneten maken

Toen ik dat zag dacht ik meteen:

‘Dat zou ik ook best kunnen dus!’

Maar toen herinnerde ik me dat ik helemaal niet handig ben….

Maar wie wel vaardig is met knutselen kan zich zeker laten inspireren denk ik en zelf koelkast magneten maken!

Koelkast magneten kopen op Etsy

Mijn dochter betaalde 6 USD per magneet. Ze kocht ze bij Malefica Crafts op Etsy.

Ik vind ze ook leuk als een cadeautje.

Wat hangt er bij jou op de koelkast?

Similar Posts

14 Comments

  1. Wat een leuke magneten.
    Wat een grappige kaart erbij: follow me for more hocus pocus :-)
    Koelkastmagneten hebben een echt aantrekkingskracht…
    Ik koop altijd eentje op vakantie als souvenir. Heb een groot magneetbord in de trapopgang waar alles op zit.

  2. Mooi ontwerp die magneten. Bij mij alles wat ik moet onthouden en meenemen (stempas) en veel tekeningen van de kleinkinderen (met magneten vastgehouden). Lieve kaarten en de hartjesslinger van Dien (waar ik niet kan reageren).

  3. Bij mij hangt er niets op de koelkast, want de mijne ‘plakt’ niet. Ik vind zo’n persoonlijk kaartje bij een bestelling ook heel tof. Ik kreeg pas handgeschreven op een ‘kladje’ veel plezier gewenst bij een borduurpakketje. Maakt het zo persoonlijk.

  4. Ik heb een keukendeur voor mijn koelkast maar ik heb magneten op mijn afzuigkap meegenomen van vakanties. En een boodschappenlijstje en een lijstje met dingen die op moeten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.