Reacties

10 Lentekriebels + spam jouw blogpost over de lente — 29 reacties

 1. Wat een geweldig kopje! Ik heb al een aantal lentekriebel uitingen gedaan zie ik (nieuw haar, nieuwe kleding, kast opruimen). Altijd heerlijk om me maar gewoon over te geven aan die kriebels!

 2. O jee, ik voldoe alleen aan punt 8, de tuin opruimen, maar verder....

  Lente betekent voor mij vooral weer naar buiten kunnen, in de tuin bezig zijn, lekker in de tuin zitten, de vogeltjes, die je weer in de vroege ochtend hoort, alles weer groen zien worden, weer lente-geuren, je zomerjasje weer aan, geen verwarming meer aan in het autootje, de raampjes open, mensen, die weer vrolijker zijn, de zon, die al wat hoger komt te staan en meer warmte geeft en last but not least: de komende week prachtig lenteweer zonder regen!

  Groetjes Lily

 3. Oh eigenlijk ben ik ook in lentestemming en ik had het helemaal niet door! Ik heb net de keukenlaatjes uitgemest (gemeentelijke berichten van 2013 eruit enzo) en ze opnieuw ingedeeld. HAH

 4. Heb je nummer 10 zelf uitgevoerd? Het ziet er zo anders uit, of ligt dat aan mij en heb ik zitten slapen. Erg leuk design. Van mij geen lente blogpost helaas.

  • Ik heb mijn blog inderdaad in lentesfeer gebracht Koen. Maar nieuw is het eigenlijk niet. De afgelopen twee jaren had ik deze look ook in de lente en zomer : )

  • Het design gaat met de seizoenen mee. Leuk idee. Het was me niet opgevallen, zo lang volg ik je blog nog niet..

 5. Oei, heb je even? :-D

  Sinds een paar maanden ben ik bezig met schilderwerk in huis; alle overtollige spullen verhuizen van kast naar mijn kamer, in dozen en zaken en naar Marktplaats of de kringloopwinkel; inderdaad, ook de klerenkasten wil ik binnenkort gaan opruimen en de dozen met zomerkleding openmaken -altijd weer een verrassing voor dochter en mij, man en zoon lopen het hele jaar in hetzelfde ;-) ; ik heb mijn haar sinds jaren en jaren kort geknipt en geverfd (het was ook net stro, dus het mocht wel weer es); om mijn BMI binnen de perken te houden MOET ik wel wandelen/fietsen/zwemmen, maar nu het weer opknapt en het 's avonds langer licht blijft, krijg ik daar ook weer plezier in;
  En tenslotte waar ik de meeste lol in heb: planten nieuwe aarde geven, in de tuin snoeien, borders maken, zaadjes en bollen kopen, kortom: lekker met de buitenboel bezig. Nog ietsje warmer en dan moet de buitenboel ook weer schoon en moeten we het schilderwerk bijwerken.
  Heerlijk! Het inde van de winterslaap is nabij!

  De tuin opruimen

 6. Wat leuk! Wij zijn naar de kinderboerderij geweest met allemaal kleine dieren. Toch wel echt een lentegevoel..

  Hoop alleen dat het weer ook weer meer in de lentesferen komt..

  Groetjes Xenia

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>