10 Lentekriebels + spam jouw blogpost over de lente

lentekriebels

Het is 21 maart, en dus officieel lente vandaag : )

Dus pakte ik vanochtend voor het eerst dit jaar mijn lentekopje weer uit de kast voor mijn koffie van 10 uur! En als ik dan in mijn kopje kijk dan slaak ik een zucht van zaligheid:

‘Lente!’

10 Lentekriebels

Veel mensen krijgen ‘lentekriebels’. Dat uit zich in:

 1. Schoonmaken en opruimen
 2. Het hele huis opnieuw inrichten
 3. Hyacynthen, narcissen of tulpen in huis halen
 4. Kledingkasten uitzoeken
 5. Nieuwe kleding gaan kopen : )
 6. Nieuwe woonaccessoires kopen. Het mogen dan vaak hebbedingetjes zijn, maar je kunt er toch blij van worden!
 7. Nieuwe hobby oppakken, zoals wandelen of hardlopen
 8. De tuin opruimen
 9. Nieuw kapsel!
 10. Je blog een make-over geven voor de lente

Spam jouw post over de lente!

Doe dan mee met de Lente Blog Party 2017. Plak de link naar jouw post over lente in onderstaand formulier!

N.B. Het zou leuk zijn als je de Lente Blog Party 2017 even noemt in de blogpost die je spamt, maar voel je niet verplicht.

Welke van de 10 lentekriebels herken jij?

Similar Posts

29 Comments

 1. Wat een geweldig kopje! Ik heb al een aantal lentekriebel uitingen gedaan zie ik (nieuw haar, nieuwe kleding, kast opruimen). Altijd heerlijk om me maar gewoon over te geven aan die kriebels!

 2. O jee, ik voldoe alleen aan punt 8, de tuin opruimen, maar verder….

  Lente betekent voor mij vooral weer naar buiten kunnen, in de tuin bezig zijn, lekker in de tuin zitten, de vogeltjes, die je weer in de vroege ochtend hoort, alles weer groen zien worden, weer lente-geuren, je zomerjasje weer aan, geen verwarming meer aan in het autootje, de raampjes open, mensen, die weer vrolijker zijn, de zon, die al wat hoger komt te staan en meer warmte geeft en last but not least: de komende week prachtig lenteweer zonder regen!

  Groetjes Lily

 3. Oh eigenlijk ben ik ook in lentestemming en ik had het helemaal niet door! Ik heb net de keukenlaatjes uitgemest (gemeentelijke berichten van 2013 eruit enzo) en ze opnieuw ingedeeld. HAH

 4. Heb je nummer 10 zelf uitgevoerd? Het ziet er zo anders uit, of ligt dat aan mij en heb ik zitten slapen. Erg leuk design. Van mij geen lente blogpost helaas.

  1. Ik heb mijn blog inderdaad in lentesfeer gebracht Koen. Maar nieuw is het eigenlijk niet. De afgelopen twee jaren had ik deze look ook in de lente en zomer : )

  2. Het design gaat met de seizoenen mee. Leuk idee. Het was me niet opgevallen, zo lang volg ik je blog nog niet..

 5. Ik ben nog niet echt in de lente stemming. Maar het is een leuk idee. Ik ga deze week toch maar eerst even de eerste bloemen in huis halen.

 6. Oei, heb je even? :-D

  Sinds een paar maanden ben ik bezig met schilderwerk in huis; alle overtollige spullen verhuizen van kast naar mijn kamer, in dozen en zaken en naar Marktplaats of de kringloopwinkel; inderdaad, ook de klerenkasten wil ik binnenkort gaan opruimen en de dozen met zomerkleding openmaken -altijd weer een verrassing voor dochter en mij, man en zoon lopen het hele jaar in hetzelfde ;-) ; ik heb mijn haar sinds jaren en jaren kort geknipt en geverfd (het was ook net stro, dus het mocht wel weer es); om mijn BMI binnen de perken te houden MOET ik wel wandelen/fietsen/zwemmen, maar nu het weer opknapt en het ‘s avonds langer licht blijft, krijg ik daar ook weer plezier in;
  En tenslotte waar ik de meeste lol in heb: planten nieuwe aarde geven, in de tuin snoeien, borders maken, zaadjes en bollen kopen, kortom: lekker met de buitenboel bezig. Nog ietsje warmer en dan moet de buitenboel ook weer schoon en moeten we het schilderwerk bijwerken.
  Heerlijk! Het inde van de winterslaap is nabij!

  De tuin opruimen

 7. Wat leuk! Wij zijn naar de kinderboerderij geweest met allemaal kleine dieren. Toch wel echt een lentegevoel..

  Hoop alleen dat het weer ook weer meer in de lentesferen komt..

  Groetjes Xenia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.