Reacties

10 dingen die je in 5 minuten kunt doen — 16 reacties

 1. Leuke tips, ik ga vanmiddag meteen mijn man omhelzen als ie thuis komt, hihi ;-)

  Nicole, je had een reactie gezet onder mijn give away maar ik heb niet goed begrepen of je ook echt mee wilt doen. Ik neem aan van wel dus ik doe je naam bij in de hoge hoed.
  Als je NIET mee wilt doen laat je het dan even weten?

 2. Een doekje door de wastafel en over het toilet zorgt ook dat het er heel snel netjes en schoon uitziet. En een aanrecht dat opgeruimd is.

 3. Klinkt een beetje als Flylady: get dressed from top to shoes..... en Flylady heeft altijd als nr. 1 tip elke dag: "shine your sink". Als je een vawa hebt is dat wel makkelijk. Voor mij is het: aankleden, opmaken, en het aanrecht schoon. Dat helpt, ook als je je een beetje blèèèèh voelt.

  • Ook een kwestie van 's avonds altijd opruimen......vawa vullen en op timer zetten.

   Mijn liefste oudste, waarbij de keuken ontploft is na een eten van nachtelijke tosti, met ontplofte curry óveral....... of die opeens een kilo nasi verslindt met de satésaus echt óveral...... ook ontploft, heeft jammerlijk genoeg het pand verlaten. Ik geniet nog elke dag.

   Alles wat je s avonds netjes achterlaat, is s morgens weinig werk.
   Alle rugzakken in de zitkamer gooi ik in de gang, en voor de vieze was heeft ieder kind een wasmand op de kamer. Omdat ze altijd de coördinaten kwijt waren vd "centrale" wasmand...... even investeren, want ze hebben er 1 met 2 waszakken, donker en licht, dan gil ik " lichte was graag" geen reaktie is pech.

   Ik zoek alleen nog een oplossing voor zwervende natte handdoeken...... idee? In hun bed stoppen vind ik zelf te erg.

  • Ophangrekjes in de badkamer?

   Ik had 1 rekje met plek voor 2 handdoeken.
   Met de komst van zoon maakte ik elders 2 extra stangen.
   (je boort 2x2gaten, schroeft daar van ooghaken in en steekt er een stok bamboe door van het tuincentrum en voila...)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder