Reacties

Wat zou je van mij willen weten? — 19 reacties

 1. Geen vragen of onderwerpen, wel een compliment :-)
  Ik lees je stukjes erg graag. Knap hoe je steeds weer nieuwe onderwerpen weet te vinden om over te schrijven. De artikelen lezen ook lekker weg - da's ook belangrijk.

 2. Ik vind jouw afwisseling in onderwerpen heel erg leuk en interessant. En over een onderwerp waar ik graag een stukje over zou willen zien is het kopen van engelstalige tweedehandsboeken op amazon in UK. Past bij jouw boekenblog :-)
  En over hoe jullie dat in het gezin doen of deden met het eten van jouw oudste dochter. Zij eet toch vegan? In mijn gezin eten we grotendeels vegan.
  En hoe gaat het met je kinderen die nu niet meer bij jullie thuis wonen.

 3. IK lees je blog met veel plezier en leer er veel van. Soms indruk dat je door veel kaders in je hoofd dagelijkse beslissingen neemt over geld en orde. Ik zou graag meer horen over hoe relaxed en met name hoe je rust in je hoofd vindt?

  Ga zo door!

 4. Ik ben benieuwd hoe je tegen geloof aankijkt,ik heb n.m ooit gelezen in je blogjes dat je naar de kerk gaat op zondag,en daar lees ik nooit iets over,dat vind ik wel jammer,maar je schrijft wel hele leuke onderwerpen die ik graag lees.

 5. Boeken, verhalen over moeders. Je had een blog met leuke strip. Heel leuk.

  Je dansen, de thuishumor van man en de tuin bijhouden. Hard lopen. Allemaal lezenswaardig.

  En bijzonder leuk, je reacties op mijn blog. Soms lezen velen wat, maar reageert niemand. Dan is een reactie extra leuk.

 6. Ik lees je onderwerpen graag. Leuk geschreven en breed van opzet. Voor elck wat wils dus. Kenmerkend voor iemand die midden in het leven staat. Ga vooral zo door op de door jou ingeslagen weg. Ik herken er wel veel in. Recentelijk las ik ergens op internet dat de laatste 10 jaar gemiddeld 400 mensen per dag Nederland verlaten hebben. Gewoon geëmigreerd. Een deel daarvan zijn avonturiers, maar de meesten hebben Nederland verlaten uit onvrede. Dat zijn er heel veel, teveel naar mijn idee. En het raakt mij dat dit nog steeds gebeurd. Wellicht kun je daar eens een discussie over opstarten. Ik wil graag weten waaruit de onvrede bestaat en wat wij daar aan kunnen doen. Ik wil ook graag weten of zij die Nederland verlaten hebben nu wel echt gelukkig zijn.

 7. Jouw blog is een van de leukste blogs die ik volg.
  Je hebt ontzettend veel leuke en goede onderwerpen, vaak zo herkenbaar.
  Ik lees het heel graag.
  Wat ik nog wel leuk zou vinden om te weten, is hoe je je man hebt ontmoet en hoe het "aan" raakte.

 8. Ik vraag me af, waarom je het vraagt....

  Je schrijft eigenlijk wel voor elk wat wils, soms spreekt het me aan, soms niet, soms ben ik met mijn eigen gedachten ergens anders om een zinvolle reactie te plaatsen, maar ik lees je wel iedere dag.
  En net zoals de dag, dat je schoonvader overleden was en je geen blog plaatste, kan ik me wel ongerust maken of er niets aan de hand is, zo ingeburgerd ben je al in mijn routine ;)

  Maar nogmaals, ik vraag me af, waarom je het vraagt...

  Groetjes Lily

  • Leuk dat Huisvlijt ingeburgerd is in je routine. De reden dat ik het vraag is dat ik het fijn vind als mensen dingen kunnen lezen op Huisvlijt die hen aanspreken.

   En de simpelste methode om er achter te komen wat mensen graag willen lezen is het gewoon vragen : )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder