Zeg maar dag tegen mammie…

kittens

Ze weten het nog niet, maar dit is hun laatste dag aan moeders’ boezem… Morgen gaan ze naar hun nieuwe thuizen.

Ik heb er zelf gewoon ook last van.

Snif…

Maar ja, ik kan ze moeilijk allemaal houden. Dan zouden we 6 katten in huis hebben. Maar afscheid nemen is niet leuk!

Similar Posts

24 Comments

 1. Ik zou een kitten houden voor moeder poes
  Wel beide laten helpen
  Dan kunnen ze bij jullie in den buiten lekker stoeien en is het gemis niet zo groot
  En ze kunnen ????????????vangen s,nachts binnen als jullie ????????

 2. Oeh wauw dat zijn er wel heel veel! Dochterlief van vier jaar wil een poes.. Maar die komt er dus mooi niet in! Komen we wel even bij jou langs ;)

 3. Ach gossie, ja zo gaat dat in een poezenleven… Moeder zal het ook weer fijn vinden dat ze van de zorg af is en de kleintjes gaan een nieuw avontuur tegemoet en hopelijk een gelukkig leventje! Alsnog wel sterkte voor jullie!!

 4. O ja, ooit een nestje hondjes gefokt.
  Wat een ellende toen ze weggingen!
  Ik ben daar niet geschikt voor en denk dus een beetje te weten wat je meemaakt.
  Sterkte vandaag!

 5. Ik heb indertijd 1 van de poesjes gehouden. Maar wat gebeurde er? Na enkele maanden had moeder poes schoon genoeg van haar zoon en gaf hem steeds een klap met haar poot zodra hij probeerde aan haar boezem te komen. Maar toen hij dat eenmaal wist leefden de twee vreedzaam verder

  1. Wij hebben nu ook 1 katertje gehouden. Hij heeft het heerlijk ruim nu bij zijn moeder. En volgens mij is het voor haar nu ook fijn dat er nog eentje rondloopt. Maar ik ben benieuwd of ze hem ook gaat slaan.

 6. Ik hoop dat de poesjes 13 weken zijn i.v.m. de socialisatie periode.Ook hoop ik dat ze gecastreerd, gesteriliseerd zijn, want er is meer dan genoeg kattenleed van weggegooide katten, die na de kittenperiode worden afgedankt, zozeer zelfs dat de dierenbescherming niets meer doet;Dus alsjeblieft hou op met fokken en neem een adoptiekat

 7. Ik herken het. Ik heb twee keer een nestje gehad en ik vond het ook moeilijk en niet leuk dat ze weg moesten maar houden is ook geen optie haha. Helaas nu helemaal katloos en mis mijn eigen kat nog elke dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.