Reacties

Ze kregen me te pakken! — 9 reacties

  1. Ik had laatst in een impulsieve bui bijna wat via internet besteld tot ik bedacht dat ik beter eerst kon gaan passen in de winkel, maar doordat het regende had ik geen zin om om te fietsen vanaf mijn werk en bedacht dat ik betreffende artikel eigenlijk niet per so nodig heb . Dat beloon ik dan door het uitgespaarde bedrag op mijn spaarrekening te zetten, het gaat niet om heel veel euro's maar toch . Toch weer leuk om te zien dat de buffer weer wat hoger is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>