Reacties

Woord voor het nieuwe jaar? — 26 reacties

 1. Ja, het engelse woord Ride
  Het is een woord met veel associaties voor me: van zelf sturing geven tot meegaan met storm en golven.
  Normaal vind ik engelse termen nogal jakkes, maar omdat ik veel engels lees en spreek op mijn werk, geef ik mezelf deze keer toestemming. En als het niet bevalt, dan laat ik het er bij.

 2. Tja….denk dat de mijne toch dankbaarheid blijft…want ondanks alles ben ik zo dankbaar dat ik dit alles overleef hoe moeilijk ook …en ik hoop echt dat 2023 een lief jaar word voor mijzelf maar gun het jou ook zo…dikke knuffel lieverd ❤️🙏💋🙏

 3. Een woord nee.
  Een zinnetje, ja.

  Alles komt goed.

  Ik heb nog zoveel kaarten met dat zinnetje erop.
  En daar vertrouw ik dan maar op, dat alles goed komt, en blijft.

 4. Jouw woord laat heel goed zien hoe het leven voor jou voelt. Ik wens je dan ook van harte toe dat je het zult kunnen uithouden. Zelf kies ik nooit een 'woord van het jaar'.

 5. Ik heb voor dit jaar voor “acceptatie” gekozen. Ik ben namelijk iemand die graag alles wil oplossen. Liefst zelf. En sommige dingen kun je niet oplossen en al helemaal niet voor een ander. Ik ga dus het pad van acceptatie eens proberen. Beetje zoals bij de 12-stappen: Accept the things I can’t change, change the things I can and the wisdom to know the difference. Ik wens jou, lieve naamgenoot, alle kracht en moed toe bij het uithouden.

  • Acceptatie... Dat is een mooie. En inderdaad best moeilijk als je graag dingen aanpakt en oplost ; )
   Ik wens jou op mijn beurt ook heel veel kracht en moed bij het accepteren naamgenootje!

   Dat het ons allebei maar goed mag lukken!

 6. Mijn boodschap voor mezelf voor 2023 wordt 'vaker achterover leunen'.
  Dat kan letterlijk zijn, maar het is voor mij vooral: niet teveel reageren op anderen, minder in de actie-modus.

  Ik kan me jouw woord voor 2023 heel goed indenken. Het zal beter worden, maar alleen zie en ervaar je dat nu nog niet. Tot die tijd is het uithouden.

 7. Ik heb niet een woord,maar een hele zin, het enige wat er toe doet en wat je kan doen..op God vertrouwen nu en in de toekomst,heel veel sterkte en liefde in het nieuwe jaar. Dan komt alles pas écht goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder