Reacties

Wintertijd 2021 — 13 reacties

 1. Ik had in het voorjaar de klok in de keuken, die heel hoog hangt, niet verzet. Dus die stond nog op wintertijd de hele zomer. Daardoor kon ik de hele afgelopen week me een beetje voorbereiden.

 2. Geen last van gelukkig, denk ik. Behalve dan dat ik vanmiddag om twaalf uur wel héél erg behoefte had aan een dutje en je raadt het al: dat is een uur eerder dan normaal.

 3. Wat mij betreft wordt die klokverzetting afgeschaft. Is nergens goed voor en het veroorzaakt ongelukken door bestuurders die te moe zijn door de jetlag die het veroorzaakt.

  Gelukkig heb ik een klokje dat uit zichzelf de goede tijd uitzoekt. En ook mijn computer weet zelf hoe laat het is volgens de conventies van het land. Apparaten waar een klokje in zit, zijn niet altijd heel logisch geprogrammeerd. Soms wijst het zich vanzelf, maar er zijn ook apparaten waarvan ik steeds de gebruiksaanwijzing moet opzoeken.

  • Dat lijkt me vervelend inderdaad. De klokken die ik heb zijn gelukkig heel simpel goed te zetten. Ik hoef alleen maar aan de achterkant aan een soort wieltje te draaien.

 4. ha Nicole,

  nou... van mij hoeft het allemaal niet.
  Laat het maar één tijd zijn.
  Want ik heb er een week last van.
  Alsof ik een soort van jetlag heb.

  Maar goed...
  Zaterdag of zondag zal het wel als normaal voelen...
  En dan is het maar zo!

  Groetjes en al met al... een fijne wintertijd!
  :-))

  Marlou

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder