Winactie: Skil Combisaw t.w.v. 74,95!

skil combisawEr zijn van die dingen die gewoon handig zijn om in huis te hebben. Zoals de Skil Combisaw.

De Skil Combisaw is een lichtgewicht electrische zaag die je er makkelijk even bij pakt. Wat hem zo leuk maakt is dat je twee soorten zagen krijgt voor de prijs van één. De zaag combineert namelijk een reciprozaag en een decoupeerzaag.

Bovendien is hij geschikt voor allerlei materialen. Denk aan hout, metaal en plastic. Lees ook mijn review van de Skil Combisaw!

Ik mag een Combisaw weggeven

En ik mag er eentje weggeven van Skil.

Eigenlijk heb ik de schurft aan het organiseren van winacties, omdat het zoveel administratieve rompslomp met zich meebrengt. Maar ik wil jullie niet de kans op zo’n leuke Combisaw onthouden alleen maar omdat ik geen zin heb om een winactie te houden. Dus bij deze!

Hoe maak je kans op de Skil Combisaw?

Om kans te maken moet je de vraag beantwoorden. Het makkelijkst doe je dat met onderstaand formulier. Je vult je emailadres en naam in, of je logt in met je Facebookaccount en dan kun je de vraag beantwoorden! Zoals gewoonlijk kun je je winkans vergroten door ook op andere manieren mee te doen!

De vraag is:

‘Aan de hand van welke website helpt Skil de beginnende klussers met hun klus?’

Je vindt het antwoord op de vraag op de homepage van Skil.

a Rafflecopter giveaway

Praktische informatie over deze winactie

De winnaar wordt volgende week op 3 december 2015 bekend gemaakt op Huisvlijt.

Similar Posts

50 Comments

  1. Er staat bij mij nu een vinkje in rafflecopter dat ik de vraag heb ingevuld, maar dat is niet zo, hoewel ik het antwoord wel weet…!

 1. Geen idee waar ik het antwoord op de vraag in moet vullen. Als je inlogt met email. Kun je op de vraag klikken, maar er komt geen vak waar je de vraag in kan vullen??

 2. Net meegedaan, ik ben benieuwd! Ik ben echt ontzettend onhandig in het algemeen maar met name bij het klussen ben ik er vooral heel goed in mezelf te verwonden. :) Nu ik dit typ twijfel ik of het wel zo slim was om mee te doen, maar jouw review vond ik toch wel heel overtuigend!

 3. Ben niet zo van meedoen aan winacties maar dit is wel een hele leuke dus meegedaan.

  Had je post ook gelezen over deze zaag. Denk dat ik hem ondanks je review toch aar aan mijn man zou overlaten. Ben een kluns 1e klas met gereedschap :-)

 4. Wow wat een leuke winactie! Ik zou deze graag winnen om cadeau te geven aan mijn man. Ik denk dat hij nog nooit zo’n gaaf cadeau van mij heeft gehad, mocht ik winnen. Duim duim….
  Meestal mag het niet zoveel kosten namelijk!

  1. Ja, ik vind het echt een gedoe! En zoals je in het begin kunt lezen in de comments was er eerst iets mis met het formulier. Dat soort dingen heb ik helaas vaak als het om dit soort zaken gaat.

 5. Aangezien jij een schurft hekel hebt aan dit soort dingen organiseren en ik een schurft hekel heb aan het invullen en delen van win-acties, offer ik mezelf maar even op ;-).

  Wat zou ik deze graag winnen, lijkt me helemaal super om onder de kerstboom te leggen (iets boven het budget namelijk, maar dan mag het natuurlijk wel!)

 6. Voor mijn partner die zichzelf erg handig vindt! Lichtelijke overschatting maar met de Combisaw van Skil kan hij vast wel uit de voeten.

 7. We gaan zelf een overkapping maken en hebben ook een houtkachel.Omdat we allebei in de categorie ZÉÉR onervaren klusser vallen denk ik dat het verstandig is om eerst maar de zaagtanden in het kachel en snoeihout te zetten .Mochten we dan al onze ledematen nog hebben dan kunnen we met een gerust hart aan het echte werk gaan beginnen.

 8. Superleuk! We moeten nog een hoop zagen en hebben helemaal geen geld om er 1 te kopen, haha.

  Ik vond je review erg leuk. Je beschrijft het zo levendig dat ik meermaals moest lachen.

 9. Deze zaag wil ik heel graag winnen omdat hij licht is! Andere zagen zijn meestal onmogelijk zwaar waardoor ik het zaagwerk verpruts. Deze Skil lijkt me een verademing. Nog een beetje lezen op de beginnende klusser website en deze dame is geheel klaar voor het klus seizoen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.