Wil ik! Wil ik!

Wil ik

‘Wil ik!’

‘Wil ik!!!’

Zo namen mijn kinderen rond Sinterklaastijd de Intertoys gids door ; )

En soms overkomt het mij ook….

Wil ik!

Op Facebook werd ik getrakteerd op een foto van een waterkoker van de Lidl, met daarop niemand minder dan Frida Kahlo. Ik kon er niks aan doen: ik klikte erop.

En oh, wat een mooie waterkoker!

Ik zag meteen helemaal voor me hoe hij op mijn aanrecht zou staan.

Veel leuker dan die suffe waterkoker die ik nu heb!

Handenwringend dacht ik:

Wat zonde dat het al Moederdag is geweest, anders had ik die waterkoker kunnen vragen!

Nu vraag ik mij af: zou ik hem onder het mom van ‘liefhebbende echtgenote’ aan mijn man kunnen geven voor Vaderdag?

Gewoon uit de goedheid van mijn hart, omdat ik zo lief en aardig ben?

Similar Posts

15 Comments

  1. Mag ik gewoon even lachen? Koop die koker toch voor jezelf als cadeautje. Als je hem echt wilt

  2. Je hebt hem niet nodig, want je hebt een waterkoker. Dus lekker laten staan.

    Love As Always
    Dimario

  3. Slaap nog minstens een nachtje over die aankoop. Voor je het weet gaat die illustratie schilferen vanwege het hete water!

  4. Als ik mij elke keer liet triggeren door een afbeelding van iets wat ik mooi vind te kopen zou niet alleen mijn huis te klein zijn, maar was ik met mijn inkomen al jaren blut geweest met een flinke schuld er boven op. Soms laat ik mij wel verleiden maar alleen in de kringloop of op een rommelmarkt en als er dan iets mijn huisje binnenkomt moet ik ook afscheid van iets nemen.

  5. Deze schoonheid staat dus heel toevallig sinds gisteren op mijn aanrecht te shinen :D Ik snap je helemaal, want hij is echt zooo mooi :) Onze oude waterkoker deed het nog wel, maar het kalkfilter was kapot en geloof het of niet, maar er was gewoon geen vervanging meer voor te vinden, zonde toch in deze tijd, dat je een waterkoker weg moet doen omdat er geen vervangend kalkfilter meer voor te vinden is. Maar ja… het heeft wel geleid tot deze schoonheid in de keuken, dus stiekem vind ik het toch niet zo erg :)

  6. Ik weet niet of je jezelf vakantiegeld uitkeert deze maand, maar zo ja: van je vakantiegeld en zo nee: als alternatief vakantiegeld:). Prima smoes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.