Reacties

Wil ik! Wil ik! — 15 reacties

  1. Slaap nog minstens een nachtje over die aankoop. Voor je het weet gaat die illustratie schilferen vanwege het hete water!

  2. Als ik mij elke keer liet triggeren door een afbeelding van iets wat ik mooi vind te kopen zou niet alleen mijn huis te klein zijn, maar was ik met mijn inkomen al jaren blut geweest met een flinke schuld er boven op. Soms laat ik mij wel verleiden maar alleen in de kringloop of op een rommelmarkt en als er dan iets mijn huisje binnenkomt moet ik ook afscheid van iets nemen.

  3. Deze schoonheid staat dus heel toevallig sinds gisteren op mijn aanrecht te shinen :D Ik snap je helemaal, want hij is echt zooo mooi :) Onze oude waterkoker deed het nog wel, maar het kalkfilter was kapot en geloof het of niet, maar er was gewoon geen vervanging meer voor te vinden, zonde toch in deze tijd, dat je een waterkoker weg moet doen omdat er geen vervangend kalkfilter meer voor te vinden is. Maar ja... het heeft wel geleid tot deze schoonheid in de keuken, dus stiekem vind ik het toch niet zo erg :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder