Week 27 Zondag Linkparty

Spam je blog

Het is weer zondag en dus tijd voor een nieuwe Linkparty. Spam nu jouw blogpost, en ontdek leuke nieuwe blogs. Vandaag doe ik een experiment: je kunt een link opgeven via InLinkz, of via Link Party Animal. Ik wil kijken welke het beste bevalt en welke het makkelijkst is.

Eén van de nadelen van Link Party Animal vonden jullie dat de titel van de blogpost niet te zien was. Dat kan nu wel! Op dit moment lijkt de voorkeur naar InLinkz te gaan, maar laten we het nog een week proberen!

De populairste post van de Zondag Linkparty week 26

De post waarop het meest geklikt werd in week 26, was de post met de titel Wanneer mag je jezelf een schrijver noemen?

linkparty

Gefeliciteerd Jantine! Je kunt onderstaande button in je winnende post zetten als je wilt : )

Huisvlijt

Linkparty week 27: spam nu jouw blogpost!

Op dit moment bied ik de mogelijkheid om op twee manieren je blog te spammen. Hieronder met de bekende InLinkz methode, en daaronder met Link Party Animal. Vertel, als je wilt, welke manier je het fijnst vindt. Tot dusver maken de meeste mensen vooral gebruik van InLinkz merk ik.

1. Meedoen via InLinkz

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


2. Doe mee via Link Party Animal

Deel deze linkparty!

Vind je deze linkparty een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer de code onder het plaatje, en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

6 Comments

  1. Ik vind Link Party Animal prettiger werken met het toevoegen van een foto vanaf mijn blog merk ik :-)

    En wat leuk dat ik gewonnen heb, gelijk de eerste keer dat ik meedoe al. Ik heb het plaatje in mijn blogpost gezet.

    1. Het zijn simpelweg twee verschillende methodes voor een linkparty. De eerste moet ik voor betalen, de tweede is gratis. Ik ben benieuwd welke mensen uiteindelijk het fijnst zullen vinden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.