Reacties

Waveboard: een review - toen, en 14 jaar later — 11 reacties

 1. Een super leuke foto! Moeders in de bocht ;-)

  Bij ons hebben ze het er nog niet over gehad en het lijkt mij ook knap ingewikkeld. En ik moet me toch maar eens aanmelden bij de speel-o-theek hier... ik moet nog steeds uitzoeken waar hij zit...

 2. Het ziet er altijd zo gaaf uit als je kinderen er op ziet 'waven'

  De praktijk blijkt dus alleen wat ingewikkelder.
  Slim idee om het eerst te lenen.

  groetjes M@@ike

 3. Onze jongste wilde hem heel graag hebben voor haar verjaardag begin december.Normaal doen we hier thuis niet aan rages, maar omdat het buitenspeelgoed is mocht ze deze toch hebben. We hebben hem toentertijd gekocht bij Sidder.nl Ze heeft hem voor dat de sneeuw viel heel veel gebruikt, nu wat minder omdat het te koud is.
  Zodra het mooier weer wordt gaat zij weer waven en ze kan het heel erg goed en ga ik er op de fiets weer achter aan. Ze waved graag over de fietspaden op het bedrijventerrein en dan ook nog het liefst de rotondes over!
  Groet Thea en Sahar

 4. haha, je staat er soepel op ;) leuke foto! hier heeft dochter er ook 1 en is er maar druk mee. heeft ze zelf gekocht via marktplaats van haar verjaardagsgeld. heeft ze er de hele zomer over nagedacht en nu met de sneeuw eindelijk gekocht.... hahaha gelukkig hadden we nog een bak strooizout en kan ze oefenen voor het huis. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder