Waterproof boeken

waterproof boekenLees jij graag in bad?

Dan vind je het vast interessant dat een Nederlands stel een boek heeft uitgevonden dat waterproof is. Het boek is gemaakt van synthetisch papier. Er zijn geen bomen voor gekapt en de boeken zijn geheel recyclebaar. Ze zijn uitgebreid getest, in koud en warm water en met zout en zeep.

Engelse klassiekers in waterproof versie

Wing Weng en Jasper Jansen hebben hun project op Kickstarter gezet. En inmiddels hebben ze voldoende geld bij elkaar om hun waterproof boeken realiteit te maken. In eerste instantie geven ze alleen Engelse klassiekers in waterproof boek uit.

Nu we op het platteland wonen hebben wij geen bad meer. Maar ik zou deze boeken dus bij wijze van spreken onder de douche kunnen lezen : ) Dat lijkt me wel heel apart. Mijn man las vroeger altijd graag urenlang in bad. Maar zelf lees ik liever op het droge.

Voor meer informatie over dit project op Kickstarter klik hier.

Lees jij graag in bad?

Similar Posts

11 Comments

  1. Haha, grappig! Als ik in bad ga neem k inderdaad een fijn boek mee! Maar gelukkig heb ik er nog nooit een in het water laten vallen. Ik zit helemaal niet zo lang in bad hoor, hooguit 20 minuten. Maar een boek hoort er gewoon bij…

  2. Wat een uitvinding! Ik lees zelf regelmatig in bad, maar meestal een magazine! Het maakt dan ook niet heel veel uit als ze nat worden!

  3. Een waterproof boek,… bijzonder! Maar wel heel leuk. Ik zou wel willen lezen in bad, maar ik heb geen bad. Met een boek onder de douche is ook zo wat hihi. X

  4. Lijkt me handig, als we een bad zouden hebben tenminste. Bij mij duurde het vol laten lopen altijd langer dan dat ik in bad zat omdat ik me zo ging vervelend. Ik durfde nooit iets te lezen mee te nemen omdat ik zeker wist dat ik het zou laten vallen en tja, dat risico wilde ik nooit nemen. Ik douche liever, maar lezen onder de douche lijkt me een beetje nutteloos. :P

  5. Leuk zeg! Ik lees graag in bad.
    Ik heb al wel een keer onder de douche gelezen. Was voornamelijk een grap maar ik was ook wel benieuwd hoe het was. Ik heb een waterdichte telefoon met een reader-app erop. Was zeker leuk om een keer te doen, maar je gaat er zo lang van douchen. En lezen in bad is relaxter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.