Reacties

Warm hè? + Linkparty reminder — 11 reacties

  1. Gisteren wel net de man samen een fietstocht gedaan want toen was het nog redelijk. Want achter laptop blijven zitten was ik even wat zat gisteren. Binnen wel koeler dan buiten en op balkon is echt niet vol te houden. Ondanks dat ik het afgeschermd had. Vandaag is het echt benauwd buiten en niks voor mij. Ook de pollen zijn niet goed voor mijn neus en dan een mondkapje dragen buiten zal een optie wezen maar dat is nu helemaal te warm. En morgen wordt het nog warmer pff. Soms ontvang je wel teveel warmte ineens hoor. Zelfs mijn balkonplantjes puffen dus die ook maar even wat schaduw gegeven. Vele doen het verkeerd en zetten de ramen open maar dan komt juist de warmte naar binnen. Doe het ook maar kalm aan hoor.

    • Kalm aan doen werkt inderdaad het beste. Op een gegeven moment wordt het zo warm, dat er niet meer tegenop te 'beschermen' valt met open deuren, en schermen.

    • John schrijft hieronder ook dat hij het fijn vindt! Grappig hoe verschillend mensen kunnen zijn. Ik word er echt helemaal niet goed van.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder