Warm hè? + Linkparty reminder

hittegolf

Hoge temperaturen en ik, wij zijn een slechte combinatie.

Ik voel met net zoals de Mona Lisa in bovenstaande afbeelding.

Daarom snel door naar de wekelijkse Linkparty Reminder, want mijn hoofd voelt helemaal leeg.

Huisvlijt Linkparty Reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Similar Posts

11 Comments

  1. Gisteren wel net de man samen een fietstocht gedaan want toen was het nog redelijk. Want achter laptop blijven zitten was ik even wat zat gisteren. Binnen wel koeler dan buiten en op balkon is echt niet vol te houden. Ondanks dat ik het afgeschermd had. Vandaag is het echt benauwd buiten en niks voor mij. Ook de pollen zijn niet goed voor mijn neus en dan een mondkapje dragen buiten zal een optie wezen maar dat is nu helemaal te warm. En morgen wordt het nog warmer pff. Soms ontvang je wel teveel warmte ineens hoor. Zelfs mijn balkonplantjes puffen dus die ook maar even wat schaduw gegeven. Vele doen het verkeerd en zetten de ramen open maar dan komt juist de warmte naar binnen. Doe het ook maar kalm aan hoor.

    1. Kalm aan doen werkt inderdaad het beste. Op een gegeven moment wordt het zo warm, dat er niet meer tegenop te ‘beschermen’ valt met open deuren, en schermen.

  2. op mijn werk is het veel te warm, als ik thuis kom ga ik gewoon een uurtje of zo rusten en wat afkoelen, een douche nemen en dan is het weer Ok
    -Een @->- voor jou.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.