Reacties

Wat draag je bij temperaturen rond de 30 graden? — 22 reacties

 1. Dunne katoenen kleren, liefst een jurk. Niet te kort, niet te strak. Maar ook geen tentmodel. En makkelijke maar comfortabele schoenen..inderdaad
  Birkenstocks !

  • Dat lijkt me best lastig Ageeth zeg. Wat voor materiaal is de bovenkleding? En heeft hij wel korte mouwen? En waarom doen ze daar niets aan?

 2. Ik draag bij tropische temperaturen (of in de tropen) altijd een rokje (niet te kort) en een t-shirt. Soms een tricot jurkje. Wijd hoeft van mij niet per se, als het maar niet knelt. Maar ik kan er goed tegen, van mij mag het altijd zulk weer zijn (vandaar die emigratieplannen ;-) ).

 3. Ik heb een jurkje gevonden bij de kringloop voor 4,95. H&M, polyester, 3/4 mouwen, maar zeer luchtig stofje. Zit lekker en m'n inimini-buikje past er perfect in, kan zelfs nog groeien tot 12 weken denk ik. Nu ik veel op bed lig zit dat jurkje lekker en kan ik ook even naar de deur lopen ofzo...

 4. Oh ik herken het. Mooie metafoor van de bos bloemen. Vandaag regen en 18 graden, ik heb genoten. Kon eindelijk weer wandelen. Maar morgen weer 25 graden. Daarvoor woon je dan in Noorwegen ;)

  Vind je kleding leuk. Mijn rokken zijn langer, want van die stof bij de enkels voel ik niets. Heb ook graag wat meer bedekkende kleding, denk dat de soort stof meer doet voor het gevoel dan de lengte (of het gebrek eraan) van de kleding.

 5. Jurkies, ja, ik ben ook een liefhebber. Maar omdat ik veel zweterig huishoudelijk werk doe, loop ik graag in een korte legging en lang wijd hemd rond. En zodra de temperatuur het toelaat, totdat het weer te koud wordt rond oktober, áltijd op blote voeten. Moet ik er echt uit, dan sandalen :-)

 6. Ik ga voor een dun katoenen jurkje of korte broek met hemdje of losvallend shirt. Ik geniet intens van de warmte maar vind het soms wel lastig wat kleding betreft. Je hoort me niet klagen hoor. Heb liever dit weer dan kou en regen ????

 7. liefst een loszittende harembroek (ja, ik vind dat mooi ;) ) met een loszittend wit katoenen bloesje erover, altijd wit. Geen tricot, wel "geweven" katoen. Broek grijs of beige. Ik ben saai qua kledingkleuren, zomer grijs en wit, winter grijs en zwart. Wel vaak kleurrijke sjaals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder