Wat draag je bij temperaturen rond de 30 graden?

Screen Shot 2018 05 28 at 13.40.35

Het is behoorlijk warm buiten vind ik. Eerlijk gezegd vind ik het té warm. Bij tropische temperaturen verwelk ik als een goedkope bos bloemen! Ik word daar warm, geïrriteerd en verstrooid van.

Het liefst draag ik dan ook zo min mogelijk bij tropische temperaturen. Of in ieder geval kleding die niet aan mijn lichaam ‘plakt’. Bij de C&A vond ik een handig topje dat wijd valt! Het voelt alsof ik geen bovenkleding draag, en toch zie ik er netjes uit : )

Hoop ik althans.

Mijn kleding kostte me in totaal 19,95 maar mijn schoeisel was een stukje duurder.

Wat draag jij het liefst bij tropische temperaturen?

Similar Posts

22 Comments

 1. Het liefst een luchtig tricot jurkje. Inderdaad het liefst los van de huid.

  Vind je titel wel erg leuk????

 2. Dunne katoenen kleren, liefst een jurk. Niet te kort, niet te strak. Maar ook geen tentmodel. En makkelijke maar comfortabele schoenen..inderdaad
  Birkenstocks !

 3. Ik draag bij tropische temperaturen (of in de tropen) altijd een rokje (niet te kort) en een t-shirt. Soms een tricot jurkje. Wijd hoeft van mij niet per se, als het maar niet knelt. Maar ik kan er goed tegen, van mij mag het altijd zulk weer zijn (vandaar die emigratieplannen ;-) ).

 4. Ik heb een jurkje gevonden bij de kringloop voor 4,95. H&M, polyester, 3/4 mouwen, maar zeer luchtig stofje. Zit lekker en m’n inimini-buikje past er perfect in, kan zelfs nog groeien tot 12 weken denk ik. Nu ik veel op bed lig zit dat jurkje lekker en kan ik ook even naar de deur lopen ofzo…

 5. op mijn werk (met airco) heb ik gewoon een lange broek aan en s’ middags zelfs een vestje. ik kan niet goed tegen airco helaas. krijg het er zo koud van

 6. Een van mijn eigengemaakte katoenen krinkelstof jurken. Patroon wat ik al 20 jaar elke keer weer maak.

 7. Oh ik herken het. Mooie metafoor van de bos bloemen. Vandaag regen en 18 graden, ik heb genoten. Kon eindelijk weer wandelen. Maar morgen weer 25 graden. Daarvoor woon je dan in Noorwegen ;)

  Vind je kleding leuk. Mijn rokken zijn langer, want van die stof bij de enkels voel ik niets. Heb ook graag wat meer bedekkende kleding, denk dat de soort stof meer doet voor het gevoel dan de lengte (of het gebrek eraan) van de kleding.

 8. Ik heb het ‘geluk’ overdag te werken met airco. Wel zo aangenaam met dit warme weer. Overigens staat-ie op 25 graden dus niet al te koud.

 9. Heerlijke luchtige zwierige kleurige jurkjes van viscose. Je kunt me erin uittekenen in de zomer.

 10. Jurkies, ja, ik ben ook een liefhebber. Maar omdat ik veel zweterig huishoudelijk werk doe, loop ik graag in een korte legging en lang wijd hemd rond. En zodra de temperatuur het toelaat, totdat het weer te koud wordt rond oktober, áltijd op blote voeten. Moet ik er echt uit, dan sandalen :-)

 11. Ik ga voor een dun katoenen jurkje of korte broek met hemdje of losvallend shirt. Ik geniet intens van de warmte maar vind het soms wel lastig wat kleding betreft. Je hoort me niet klagen hoor. Heb liever dit weer dan kou en regen ????

 12. liefst een loszittende harembroek (ja, ik vind dat mooi ;) ) met een loszittend wit katoenen bloesje erover, altijd wit. Geen tricot, wel “geweven” katoen. Broek grijs of beige. Ik ben saai qua kledingkleuren, zomer grijs en wit, winter grijs en zwart. Wel vaak kleurrijke sjaals!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.