Reacties

Waarschuwing op de weg! — 23 reacties

  1. apart hoor,die zul je hier niet tegenkomen in Den Haag,hier is geen kip te bekennen...alleen op de kinderboerderij dan,die hebben we hier in de stad.
    als we die niet zouden hebben zouden kinderen de dieren waarschijnlijk niet te zien krijgen,ik kom uit een dorp,dus wel goed dat ze boerderijen in de stad aanleggen.

  2. In Zwolle waar ik woon was er een troep ganzen die elke dag weer een drukke weg overstak, netjes in een rij met een gans die zo te zien als beveiliging midden op de weg wachtte tot iedereen veilig overgestoken was. Het was dus een goed geregelde oversteek met maar een minpuntje , er werd niet gewacht tot het stoplicht groen was. Het leverde problemen op voor de rest van het verkeer en creerde een gevaar en er is dus gekozen voor verhuizing van de ganzen naar een plek waar ze geen gevaar opleveren voor zichzelf maar ook niet voor anderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>