Vintage Valentijnsdag kaarten en afbeeldingen

valentijnsdag afbeeldingen

Ooit, lang geleden, gaf ik mijn man voor Valentijnsdag een mooie kaart.

Daarop had ik een gloedvol gedicht neergepend.

Maar in plaats van dat zijn hele gezicht oplichtte van vreugde door mijn woorden, zei hij verstrooid: ‘Dankjewel,’ en maakte het nog erger door te vragen: ‘Wat eten we vandaag?’

Sindsdien negeer ik Valentijnsdag, en mijn man vergeet het gewoon.

Mooie vintage Valentijnsdag kaarten en afbeeldingen: gratis

Maar dat neemt niet weg dat ik kan genieten van de mooie vintage afbeeldingen die op het internet rondzwerven. Ik heb hieronder een paar van mijn favorieten verzameld. Ze zijn ook nog eens gratis, dus iedereen met een kleurenprinter kan ze uit printen, in een goedkoop lijstje doen, en ze tot kunst verklaren.

Hieronder een selectie van de vintage Valentijnsdag afbeeldingen die ik vond. Sommige waren zo mierzoet dat het glazuur spontaan van mijn tanden sprong.

Van Pixabay

Valentijnsdag
Bron: Pixabay

Van The Graphics Fairy

Onderstaande kaarten vond ik op The Graphics Fairy:

valentijnsdag

Ellen Clapsaddle Valentines GraphicsFairy 659x1024 1

Retro Valentine Kids Image GraphicsFairy 768x692 1

Valentine Elf Girl GraphicsFairy 659x1024 1 ValentineFairyPrintableVintageGraphicsFairysm1 300 730x1024 1

Tot slot

Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie afbeeldingen te vinden voor Valentijnsdag! Neem vooral zelf ook een kijkje op Pixabay en The Graphics Fairy.

Wat vind jij van Valentijnsdag?

Similar Posts

21 Comments

 1. Kreeg het mooiste kado wat je maar kunt bedenken op Valentijsdag. Onze jongste zoon werd geboren, 40 jaar geleden. Voor de rest vind ik het maar onzin. Je kan iedere dag laten merken hoeveel je om de ander geeft.

 2. Aaaah, jij zo je best gedaan met een mooie kaart en dan krijg je de reactie ‘wat eten we vanavond?’ Valentijnsdag vind ik persoonlijk altijd wel wat overdreven, maar dit is wel heel erg.

 3. Mijn partner was altijd bezig met zijn fotocamera. Toen het valentijnsdag was, kreeg ik een foto van een mier, die een hartvormig blad meezeulde.
  De foto was maanden ervoor genomen, hij had hem al die tijd bewaard omdat hij het zo’n mooie foto voor valentijnsdag vond.
  Lief he!

 4. Haha, de liefde van jouw mijn gaat duidelijk door de maag;). Ik vind Valentijnsdag een irritante, uit Amerika overgewaaide gewoonte. Maar ach, nu het er dan toch is, stuurde ik ook maar een kaartje naar iemand die wel wat liefde kan gebruiken.

 5. Oooh wat een lieve kaarten. Wij doen er ook niets aan. Ik word trouwens vaak genoeg verwend. Jij? Gewoon met aandacht. Zo gewoon is aandacht niet maar et is iets wat ik zo waardeer. Iemand die luistert. Zo’n man heb ik.

 6. De ene vind ik nog erger dan de andere, gelukkig doet mijn man er niet aan.
  Ik ken wel vier mensen die morgen jarig zijn, dus er wel aan denken hen even te feliciteren!

 7. het is alleen een commercieel gebeuren,het heeft niets met liefde te maken,liefde moet je het hele jaar door laten blijken,dat zit niet in die ene dag per jaar,het is gewoon voor de winkelier.

 8. Mooie en lieve kaarten. Die zou ik wel met liefde willen ontvangen of sturen. Maar het commerciele opgeklopte NU Rode rozen en hartjes en kaarten en een feestdag vieren die niet in ons systeem zit. Mwoah..dat hoeft niet echt.

 9. Vriendje-lief roept altijd dat het een winkeliersfeestje is en ‘doet er niet aan’. De romanticus. Ik verzin dingen die gewoon lollig zijn. Ik heb ooit – toen hij nog sliep en ik moest werken – het hele huisvuil gehangen met hartvormige post it- blaadjes. Dat soort dingen vind ik wel leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.