Reacties

Vintage Valentijnsdag kaarten en afbeeldingen — 21 reacties

 1. Kreeg het mooiste kado wat je maar kunt bedenken op Valentijsdag. Onze jongste zoon werd geboren, 40 jaar geleden. Voor de rest vind ik het maar onzin. Je kan iedere dag laten merken hoeveel je om de ander geeft.

 2. Aaaah, jij zo je best gedaan met een mooie kaart en dan krijg je de reactie 'wat eten we vanavond?' Valentijnsdag vind ik persoonlijk altijd wel wat overdreven, maar dit is wel heel erg.

 3. Mijn partner was altijd bezig met zijn fotocamera. Toen het valentijnsdag was, kreeg ik een foto van een mier, die een hartvormig blad meezeulde.
  De foto was maanden ervoor genomen, hij had hem al die tijd bewaard omdat hij het zo'n mooie foto voor valentijnsdag vond.
  Lief he!

 4. Haha, de liefde van jouw mijn gaat duidelijk door de maag;). Ik vind Valentijnsdag een irritante, uit Amerika overgewaaide gewoonte. Maar ach, nu het er dan toch is, stuurde ik ook maar een kaartje naar iemand die wel wat liefde kan gebruiken.

 5. Oooh wat een lieve kaarten. Wij doen er ook niets aan. Ik word trouwens vaak genoeg verwend. Jij? Gewoon met aandacht. Zo gewoon is aandacht niet maar et is iets wat ik zo waardeer. Iemand die luistert. Zo'n man heb ik.

 6. De ene vind ik nog erger dan de andere, gelukkig doet mijn man er niet aan.
  Ik ken wel vier mensen die morgen jarig zijn, dus er wel aan denken hen even te feliciteren!

 7. het is alleen een commercieel gebeuren,het heeft niets met liefde te maken,liefde moet je het hele jaar door laten blijken,dat zit niet in die ene dag per jaar,het is gewoon voor de winkelier.

 8. Mooie en lieve kaarten. Die zou ik wel met liefde willen ontvangen of sturen. Maar het commerciele opgeklopte NU Rode rozen en hartjes en kaarten en een feestdag vieren die niet in ons systeem zit. Mwoah..dat hoeft niet echt.

 9. Vriendje-lief roept altijd dat het een winkeliersfeestje is en ‘doet er niet aan’. De romanticus. Ik verzin dingen die gewoon lollig zijn. Ik heb ooit - toen hij nog sliep en ik moest werken - het hele huisvuil gehangen met hartvormige post it- blaadjes. Dat soort dingen vind ik wel leuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder