Vintage: inspiratie en adressen

Very Vintage boek

Het begon allemaal toen Tim Mouling een groep maakte op Facebook: The Vintage Market. Hij wilde liefhebbers van vintage meubels, kleding etc. een plek geven om vintage spullen te kopen en te verkopen. Inmiddels heeft deze groep ruim 50.000 leden.

Very Vintage

Omdat Tim en Juli de groep The Vintage Market tastbaarder wilden maken, organiseerden ze The Vintage Market. Dat is een vintage- en design markt met vintage spullen, optredens, beauty boudoirs en foodtrucks. En nu ook een heus boek: Very Vintage.

Het boek Very Vintage is een combinatie van:

  • Fotoreportages van huizen die zijn ingericht met vintage spullen.
  • Adressen voor winkels, webshops en markten waar je mooie vintage spullen kunt vinden.  Denk aan winkels voor ‘midcentury meubels’, tweedehands kledingzaken, webshops, rommelmarkten, maar ook barbers en fietsenwinkels.

Very Vintage: inspirerend kijkboek

Very Vintage is een fijn boek om door te bladeren en te bekijken. Het staat vol foto’s van de interieurs, en de portretten van de bewoners zijn redelijk uitgebreid. Al met al krijg je een aardig goed beeld van de personen achter de vintage inrichting.

Hieronder een blik in het boek:

Screen Shot 2019 10 24 at 11.48.33

Praktische informatie over Very Vintage

Very Vintage is voor 24,95 te koop bij bol.com. Het is denk ik een leuk cadeau voor mensen die van vintage en interieur houden.

very vintage

Heb jij vintage spullen in jouw huis? Zo ja, wat?

13 Comments

  1. Di mario
  2. Johmar de Groot
  3. Thea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh