Waarom ik toch wat kocht op Black Friday

Jaja... Geloof je het zelf
Ze beloven je gouden bergen op Black Friday.

'Mis het niet!
Black Friday, maar dan nu al!
Profiteer nu al van Black Friday deals!'

Jaja, doe maar rustig zeg

'Jaja, doe maar rustig,' dacht ik bij de vele mails en nieuwsberichten die me om de oren vliegen vanwege Black Friday.

De hijgerigheid spat er gewoon vanaf.

Maar dat neemt niet weg, dat een klein beetje van die hijgerigheid toch bleef hangen... En zo kon het gebeuren dat ik toch een paar Black Friday deals heb gekocht. Onder al dat schreeuwerige gehijg gaat soms wel degelijk een voordeeltje schuil. Het is alleen de kunst om niet dingen te kopen alleen maar omdat ze in de aanbieding zijn.

Dit is wat ik kocht met Black Friday korting.

Wat ik (toch maar) kocht met Black Friday korting

1. Jersey rok bij Bonprix

Deze midi jersey rok was afgeprijsd van 19,95 voor 14,95. Hij is van mijn favoriete materiaal: katoen met een beetje elasthan en hij heeft bloemetjes. Hij is dus alles wat ik zoek in een rok.

Bonprix rok

2. Arganolie bij Holland & Barrett

Bij Holland & Barret kocht ik 2 flesjes arganolie. Een flesje kost maar liefst 27,99 maar de tweede kostte nu maar 1,-! Dus voor 28,99 heb ik 2 flesjes arganolie. Ik gebruik dat om mijn haren in toom te houden.

arganolie

3. De Yoast premium plugin voor mijn hardloopblog

Op Huisvlijt had ik hem al, maar nu heb ik de Yoast premium plugin ook gekocht voor mijn hardloopblog. Ik kreeg 30% korting namelijk, en ik vind hem toch wel erg handig.

Yoast premium plugin korting

Tot slot

Al met al heb ik dus 131,84 uitgegeven deze Black Friday. Maar het zijn stuk voor stuk dingen die ik daadwerkelijk gebruik. Ik bespaarde 59,75.

Wat vind jij van Black Friday? Heb je wat gekocht?

Vergelijkbare berichten

29 reacties

  1. Ik vind het allemaal zo vreselijk opdringerig dat ik alleen al daarom vandaag niet in een (online) winkel kom. Oké, en ook omdat het in 'echte' winkels veel te druk is naar m'n zin.

  2. Ik ben naar de supermarkt geweest. En daar kreeg ik een tweede zak aardappelen gratis. ;-)
    Verder vind ik het verschrikkelijk. Want juist in deze tijd van overconsumptie vind ik dit een misselijkmakend iets.

    1. Ik ging ook gewoon naar de supermarkt en kreeg er een set herbruikbare netjes voor groente en fruit gratis

    1. Dat is toch mooi meegenomen Anita! Je kunt Black Friday zeker ten goede gebruiken. Het is de kunst geen onnodige dingen te kopen alleen maar vanwege de kortingen.

  3. ''Per ongeluk'' vandaag wezen shoppen met dochter. Niet om de Black Friday. Bij H&M kregen we 20% korting en nu dus voor spullen die ik anders ook had gekocht. En wat een rust in de stad, zat iedereen bij de Mediamarkt ofzo? En oh ja, ik heb tot vandaag gewacht om een koptelefoon te kopen, maar die was alleen maar duurder overal ondanks de kortingen, dus vandaag gekocht bij een webshop die niet aan Black Friday meedeed en toch 20 euro goedkoper was én geen verzendkosten!

  4. Ik zelf vind het een commercieel feestje waar ik niet aan mee doe,,ik denk liever aan het milieu en we zijn met zijn alle al rijk genoeg hier in Nederland,dus liever besparen,maar mijn zoon had wel een paar goede schoenen gescoord,eerst had hij ze in de stad gekocht maar later bleken ze online 30 euro goedkoper te zijn vanwege black friday,dus de schoenen weer teruggebracht en ze online besteld,toch goedkoper uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.