Verjaardagskaart

Van mijn moeder keeg ik deze verjaardagskaart. Ik vind de tekst geweldig, en herken me daar helemaal in!

gezin

Voor wie Duits lastig vindt: 'Het fijnste aan een gezin is: Je bent nooit alleen. Het ergste aan een gezin is: je bent nooit alleen.'

Ik ben beslist iemand die graag alleen is.

Ben jij graag alleen? Of ben je liever in gezelschap?

Similar Posts

18 Comments

 1. Hooiii mam, superleuke kaart!! #relatable
  Heb je al iets gekocht met mijn geld? het mag best meer zijn dan tien euro, doe maar twintig ofzo. Kun je iets luxer doen voor je zelf :D <3
  KOM ONLINE OP WECHAT
  much love,
  Teuntje

 2. Ik kan heel goed alleen zijn en ben jaren heel veel alleen thuis geweest overdag. Nu ben ik zelden alleen, maar merk wel dat ik van die momenten heel erg kan genieten. Even die rust en tegelijk even harder meezingen met de muziek die ik op zet. Zingen is niet mijn grootste kwaliteit, maar ik doe het wel graag :-)

 3. Geweldig, is ook zo waar ;) Zeker met kleintjes: je kan bijna nooit alleen naar de wc of douchen, tenzij je extreem vroeg opstaat of laat gaat slapen.

 4. Ik vind het prima om 's avonds alleen thuis te zijn. Overdag moet ik me op het werk gedragen dan vind ik het fijn om thuis lekker te doen wat ik zelf wil. Ik ben alleen maar niet eenzaam. Voordelen vind ik: Je kan zelf beslissen hoe je alles doet, wat je eet, waar je gaat en je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen.
  Paar nadelen vind ik: je moet alles zelf beslissen (idd dat is een voor- en nadeel), de afwas die er 's morgens staat, staat er 's avonds nog steeds. Maar het vervelendste vind ik kerst en oud en nieuw dan ga ik echt op zoek naar gezelschap als ik niet alleen wil zijn. Dat vind ik wel vervelend.
  Tip voor mensen die niet alleen zijn: misschien kan je iemand in je omgeving vragen om langs te komen met de feestdagen.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.