Reacties

Tuinbanken in alle soorten en maten — 19 reacties

  1. Wij hebben twee tuinbanken een van de Aldi en een die nog van bij mijn schoonvader komt die is al 35jaar oud en staat altijd buiten en mankeert nog niet het is er een van zeer stevige plastiek na de winter even met de hogedrukspuit er over en die is weer proper.Mijn favoriet van je bankjes is die van karwij die zou hier wel passen.

    • Ja, en het viel nog helemaal niet mee Mirjam om wat te verzinnen. Eerst hadden we al aan een schilderij gedacht dat tijdens de bruiloft zou worden geschilderd. Maar dat vonden we toch te link. Gelukkig bedachten we toen dit bankje.

  2. Ik heb in de voortuin een bankje staan. In de zomer kunnen we dan nog lekker laat van het zonnetje genieten terwijl de kinderen nog op straat spelen. Ideaal dus! Ik heb een bankje zoals het laatste bankje in jouw overzicht. Alleen dan met hout en zwart ijzer.

    • Daar past zo'n bankje ook perfect, in de voortuin. Ideaal dat je dan 's avonds daar nog even kunt zitten terwijl de kinderen lekker buiten spelen. Klinkt fijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>