Trouwdag nummer 28

trouwdag

Vandaag is het de 28ste trouwdag van mij en mijn man : )

Om het te vieren gaan we wandelen in het buitenland*. Dat is niet zo moeilijk als je in de Achterhoek woont. En we hopen te lunchen bij Met Liefde.

Dat is wel toepasselijk lijkt me.

Over 25 jaar zal ik jou nog steeds bespringen beminnen!

Ken je dat iemand ooit een alternatieve versie van een liedje heeft gemaakt, en dat je dat dan niet meer uit je hoofd krijgt? In mijn hoofd zingt het steeds:

'Over 25 jaar zal ik jou nog steeds beminnen.'

Maar in plaats van beminnen hoor ik steeds de ondeugende versie...

*Voor de zekerheid heb ik de buitenlandversie van mijn vaccinatiebewijs ook even uitgeprint. Dat neem ik mee in mijn tasje, inclusief mondkapjes, want die moet je in Duitsland nog op.

Vergelijkbare berichten

36 reacties

  1. Gefeliciteerd Nicole!

    En ja beminnen/bespringen was destijds op bruiloften wel een dingetje...
    Ik heb heel wat jaren met veel plezier gekelnerd op feesten en partijen in heel de Achterhoek, en kan ze allemaal -nog steeds- meezingen! Ook voor ons gaf dat net dat beetje extra aan de avond, hoewel wij ook regelmatig zelf onze "schuine"versies zongen.. Na afloop uiteraard met het opruimen en schoonmaken.. ;)

  2. Heel hartelijk gefeliciteerd! Op 11 oktober zijn manlief en ik 10 jaar getrouwd! In juni zijn we 22 jaar samen en dan 'baas boven baas' : toen we 16 waren hadden we een half jaar verkering, dat is dus 38 jaar geleden!!!! En nog steeds IN LOVE! Wens jullie ook nog heel veel liefdevolle jaren!!!!xx

  3. Gefeliciteerd! En ben je vanuit je ouderlijk huis getrouwd? Dat is nu na een omweg je eigen huis nietwaar? Je zou dan bijna dezelfde foto kunnen maken, maar dan 28 jaar later:)

    Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.