Reacties

Tips voor een vriendinnentrip naar Barcelona — 11 reacties

 1. Nee, ik ga fijn met man en zoon op vakantie.

  En Fc Barcelona en camp Nou (wat dat ook moge zijn) slaan we sowieso over.
  Terrasjes en de Sagrada familia zijn ook leuk met man en kind.

 2. Nee, ik ga liever met mijn man op vakantie. Ik ben ook niet zo'n vakantieganger en met mijn gezondheid moet ik ook op vakantie rekening houden. Dus geen terrasjes, restaurantjes, veel rust, heel erg letten op glutenbesmetting. Wat een gedoe. Zou ik eerder een dagje op stap gaan met vriendinnen, al komt dat er ook niet zo snel van. Even een bakkie doen bij elkaar vind ik al helemaal leuk.
  Of zoals gisteren totaal onverwacht bij familie in de tuin zitten. We hebben gisteren een huis bezichtigd en een nicht van mij blijkt daar vlakbij te wonen en we liepen er op de bonnefooi even langs. Zo leuk en het voeldt alsof we gisteren een vakantiedagje gehad hebben :-)
  Ons huis is trouwens onder voorbehoud verkocht :-)

 3. Echtgenoot en ik hebben Barcelona nog wel op ons verlanglijstje staan. En daar staat ook Camp Nou bij, haha. Wij zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld dat we samen veel kunnen doen en zien. Hebben weleens vaker in een andere big city een voetbal stadion bezocht.

  • Zit er nou nog veel verschil tussen die voetbalstadions?

   Als partners op vakantie is het denk ik een kwestie van elkaar de ruimte geven, en afwisselend dingen doen die je allebei leuk vindt. Dat geldt trouwens ook denk ik voor vriendinnenvakanties.

 4. Nog een tip over het boeken van een vliegtickets. Alleen bij lijndienst vlucht liggen de vluchttijden vast, ga je met een charter dan kunnen de vluchttijden nog tot enkele dagen voor vertrek wijzigen. Vooral in het hoogseizoen naar Barcelona kan het zijn dat je een charter boekt, en denkt lekker goedkoop maar als je dan ineens 's avonds blijkt te vertrekken en 's morgens terug kan je weekendje weg ineens erg kort worden... toch zonde.

  Groetjes Susanne

 5. Ik ga graag met mijn partner op vakantie! Maar ook graag met een of twee vriendinnen op een wandelvakantie ( mijn partner kan geen 30 km lopen) Ook ga ik om de paar jaar met een van mijn dochters op stap, laatste keren o.a. naar Moskou en St Petersburg en naar Kaliningrad! Mijn partner gaat regelmatig met een van onze dochters naar een concert of festival (dit jaar naar Pinkpop met jongste dochter, naar Lennard Cohen met onze oudste) . Omdat onze dochters in verschillende werelddelen wonen is het moeilijk om als gezin iets te doen maar zo af-en-toe lukt dat wel en dat is ook geweldig!

  • Dat vind ik een mooie insteek: met vriendinnen kun je soms inderdaad dingen doen die met je partner niet kunnen. Wat leuk dat je partner je dochters meer naar concerten neemt!

   Het lijkt me niet niks als je dochters zo ver weg wonen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder