The Sting: nieuw in Doetinchem

The Sting Doetinchem

Na een maandenlange verbouwing opende afgelopen vrijdag een filiaal van kledingketen The Sting in Doetinchem.

Toen ik zaterdagochtend vroeg in de stad was besloot ik even een kijkje te nemen.

The Sting Doetinchem

Ik was verrast. Het is een enorme lichte en moderne winkel geworden. Heel anders dan de andere The Sting filialen die ik ken. Die herinner ik me veel donkerder. Ik heb er zelfs een shirtje gekocht. Met bloemen! Het voldeed warempel aan al mijn eisen: niet te strak én niet te lang.

Bovendien gaven ze ook nog eens 25% korting op alles, waardoor ik er maar 14,95 voor hoefde te betalen.

Ik vind The Sting een leuke aanwinst voor Doetinchem. Wel zijn de prijzen hoger dan ik meestal voor kleding betaal. Maar dat komt omdat ik veel tweedehands koop of bij de Hema of C&A. Toch denk ik dat ik er nog wel eens zal binnenlopen. Je weet maar nooit.

Kom jij wel eens bij The Sting?

14 Comments

  1. Joke
  2. Kaat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh