Reacties

Tea topic: Welke 3 woorden omschrijven jou het best? — 11 reacties

  1. Leuke omschrijving, met die tegenstrijdigheid erin. Ik vind het een lastige vraag. Ik heb ooit met kaartjes eigenschappen van mezelf moeten opzoeken. Heb het er weer even bijgepakt. Er kwamen er vier uit: gevoelig, gedisciplineerd, verantwoordelijk en ordelijk. Klopt prima, geloof ik.

  2. Haha, hier denk ik veel teveel over na joh. Dan komen er drie woorden in me op, en dan denk ik 'maar zijn dat echt de woorden die mij het allerbest omschrijven?' en dan verzin ik weer andere woorden...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder