Reacties

Sotypicalme: Zelf een agenda maken DIY in B5 formaat — 8 reacties

  1. Ik ga voor volgend jaar weer mijn eigen agenda/planner maken met pen en papier, maar ga dit toch ook onthouden. Ik kan in de winkel ook nooit vinden wat ik wil, dus daarom maak ik 'm zelf. Misschien is dit ook een optie voor me.

  2. Wie wil er nog een eigen agenda als Google of Outlook dat veel beter kunnen. Ik heb mijn Google agenda altijd bij me, kan ook die van mijn vrouw erin zien.

  3. IK koop ieder jaar een agenda bij de action, ook b5 formaat voor volgens mij ongeveer 3 euro. harde cover, stickers, weekindeling op 2 pagina's met ruimte voor notitie's en achterin enkele insteekmappen. Plus de bekende jaarkalenders en feestdagen. Zeer fijne agenda.

  4. Gebruik de Google en schrijf alles ook nog in een papieren, zodat we allebei kunnen zien wat de plannen zijn. Voor mn blog heb ik een Hema agenda. Daar noteer ik in waarover ik elke dag blog

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder