Reacties

Waar zou je op dit moment het liefst zijn? + Huisvlijt Linkparty reminder — 16 reacties

  1. Op vakantie. Ergens waar het zonnig en warm is.
    En dat zou gemakkelijk kunnen. In januari zoeken we normaal gezien (behalve in 2021) altijd de zon op. Maar nu met die covid, de regeltjes die overal anders zijn, de restricties, ... en het feit dat ik niet zes of zeven uren met een mondmasker op een vliegtuig wil zitten.

  2. Ik ben ook supergraag thuis. Ik ben van het type huismus.

    Natuurlijk ga je op zijn tijd wel weg omdat het moet, maar dan raak ik overprikkelt van al die drukte, daar word je weer geïrriteerd van en dan ben ik toch echt wel weer blij dat ik thuis ben.

  3. Ben graag thuis maar soms als muren op mij af komen dan ga ik naar buiten voor straatje rond of het nu regent of niet. Maar het liefst ben ik in het mooie polderland maar dat gaat nu niet daar ik nu afhankelijk bent van anderen die mij daar brengen en wat rondrijden met mij, en dat wil ik dan ook weer niet. Dus kies ik maar voor thuis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder