Reacties

Tea Topic: Wat wilde je als kind worden? — 18 reacties

  1. Ik wilde bouwvakker worden... Dat vonden mijn ouders niet goed. Dan mijn loopbaan eindigde als Manager in de ICT kon ik toen nog niet raden. De computer was er nog niet...

  2. Haha, juf worden voor de chocoladerepen. Ik moet zeggen dat ik wel veel chocola heb gezien in mijn jaren als juf;). Ik wilde vóór ik naar school ging altijd achter de kassa gaan werken (specifiek zelf bij de Wibra), maar sinds ik naar school ging, wilde ik juf worden en dat werd ik uiteindelijk ook.

  3. Kinderen willen vaak worden wat hun ouders zijn en vaak lukt dat. Zelf wilde ik vrachtwagenchauffeur worden om iets van de wereld te zien. Mijn vader en grootvader waren schipper, daar sloot het op aan. M'n jongere broer is het geworden en ik ben niet eens aan een rijbewijs begonnen. Was rond m'n 16de bekeerd. Het 'kantoor'-beroep wat ik wel deed is pas 10 jaar na mijn schooltijd ontstaan. Ben daarvoor verder over de wereld geweest dan menig vrachtwagenchauffeur.

  4. Ik wilde dierenarts worden. Tot ik doorkreeg dat ik dan ook hondjes in moest laten slapen. Toen wilde ik dat niet meer. Daarna wilde ik de kinderopvang in maar toen ik daar eenmaal werkte vond ik het toch niet zo leuk. Daarna altijd kantoorbanen gehad. En dat bevalt meestal prima.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder