Reacties

Taal voor de leuk: altijd bereikbaar? — 21 reacties

  • Mee eens. Ik vind het ook onzin dat je altijd bereikbaar moet zijn, maar tegelijkertijd word ik daar ook op aangesproken... Zo kreeg ik een keer van school op mijn kop omdat ik de telefoon niet had opgenomen. (Ik had hem niet gehoord.)

 1. Wie vooral ONBEREIKBAAR zijn, zijn de kinderen voor wie je een mobieltje koopt, zodat ze JOU ALTIJD kunnen bereiken, maar opnemen HO maar.

 2. Ik neem hem erg letterlijk. Kies bewust of ik wel of niet op t groene knopje druk. Soms komt t me niet uit. Heb wel eens het idee de slaaf van mijn telefoon te zijn...sommige mensen in mijn omgeving kunnen dat niet waarderen. Jammer dan, deel graag zelf mijn tijd in z

  • Ik zou het juist wel fijn vinden. Ik wil iemand niet storen als het niet uitkomt. Dan vind ik het eigenlijk wel prettig als ze dan gewoon niet opnemen. Het liefst app ik eerst wanneer bellen uitkomt ; )

 3. Als er bloed uit loopt dan kunnen ze beter 112 bellen in plaats van mij ;-) Ik heb nummerherkenning. Als ik niet opneem omdat ik net gehaktballen sta te maken of zo, dan zie ik wie er gebeld heeft en dan bel ik wel terug. Anonieme bellers kunnen het rambam krijgen, want die willen toch alleen maar dat je van energieleverancier verandert of een abt op een krant neemt. Die laat ik sowieso bellen.

  • Ik herken mezelf hier zeker in. Ik neem niet op als ik geen zin heb en ik antwoord ook niet altijd als ik een appje zie. Als het echt belangrijk is, bel me vaker of stuur me appjes zo dat ik het weet. Ik wil niet altijd perse maar bereikbaar hoeven zijn

 4. ik heb de telefoon vaak uit,omdat ik vroeger te veel gestoord werd,vooral door mensen met eigenbelangen voorop....heerlijk rust,dat is belangrijk in je leven.
  al dat gebel is nergens goed voor en slecht voor je gezondheid.

  • Het voordeel van whatsapp en mail vind ik dat je het kunt lezen als je tijd hebt. En je kunt even nadenken voordat je antwoord moet geven.

 5. Nu ik erover nadenk... ik word zelden gebeld. ‘t Meeste contact gaat via Whatsapp. Wat ik wel heel leuk vind is videobellen (of hoe heet dat?). Doen dochterlief en ik altijd als ze op vakantie is. Dan belt ze vanaf een hoge berg of zo om het uitzicht te laten zien.

  • Ja, dat videobellen via Whatsapp doe ik ook met mijn dochter in Engeland. Daar hebben we een vaste afspraak voor. Elke donderdag om 13 uur : )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>