Strikje voor overhemd

strikjeIk heb drie zonen. Twee lopen erbij alsof ze achterstevoren door de heg zijn getrokken.

Maar de derde van 11, gaat het liefst met een stropdas om naar school!

Een stropdas heeft hij inmiddels. Maar voor Sinterklaas wilde ik hem graag ook zo’n leuk strikje geven. Maar het viel nog niet mee om zo’n simpel strikje te vinden.

Misschien zijn er meer mensen op zoek naar een strikje! Daarom even een handig verslag waar ik heb gezocht. En waar ik uiteindelijk een strikje heb gevonden!

De zoektocht naar een strikje

 • Wibra: geen strikje
 • Zeeman: geen strikje
 • Bristol: geen strikje. Wel het advies om bij de V&D te gaan kijken.
 • V&D: wel een strikje. Maar zo klein dat het wel een haarspeldje leek. Ik stond er al mee bij de kassa, maar heb het toch terug gelegd.
 • H&M: wel strikjes. Maar op de zwarte strikjes stonden plaatjes van Angry Bird. En verder hadden ze alleen lichblauwe en knalrode strikjes helaas.
 • C&A: geen strikje
 • Hema: wel een strikje, maar voor volwassenen. En bovendien voor de prijs van 9,95! En dat heet dan ‘hebbedingetje‘…

Waar kun je dan wél een strikje kopen?

En dan nu de ontknoping! Waar heb ik het strikje dan wel gevonden?!

Bij de Cool Cat! Gewoon op de benedenverdieping. Het is een prachtig strikje van stof, en het kostte maar 4,95. Het is precies wat ik wilde hebben! Hij zal mijn jongste zoon vast prachtig staan.

Lees ook Draag jij een onderhemd?

Wat voor soort kleding dragen jouw kinderen?

Similar Posts

9 Comments

 1. Ik heb 2 zonen en die dragen spijkerbroeken(slim fit/skinny), t-shirts, sweaters en vesten. Het liefst dragen ze Jack&Jones. Hun schoenen zijn snaekers van bv DC Nikes, Vans, Adidas.

  Voor hun dus geen overhemden, stropdassen en strikjes!

 2. Mijn zoons zijn nog jong: de oudste 11 en de jongste 3. Ze trekken gewoon aan wat mama klaar legt. Hoewel de oudste nu steeds meer gaat vertellen wat hij wel of niet leuk vind. De oudste heeft regelmatig een overhemd aan, meestal op een spijkerbroek. Maar ook vaak genoeg gewoon een trui of shirt.
  De anderen hebben liever geen overhemden aan, vinden ze niet fijn. Geef hun maar een shirt of trui.
  Leuk dat jouw jongste zo’n eigen stijl heeft, dat vind ik leuk en echt stoer! Lekker jezelf zijn, ook al is dat anders dan de rest.
  En fijn dat je geslaagd bent voor een strikje.

 3. Mijn zoon is ook van de stropdassen en overhemden. Elk jaar krijgt hij een nieuw setje van de sint, die ook stad en land ervoor afzoekt. Elke keer ook weer een andere kleur stropdas of strik. Inmiddels heeft hij een zwart strikje en een rode, en vijf soorten stropdassen.
  Heerlijk toch!

 4. Hier is het redelijk de norm: als het maar warm is. En lekker zit. Dus loopt zelfs onze zesjarige fashionvictim gewoon met een joggingbroek en twee longsleeves, een vest en een muts op dr kop en enorme cherrox laarzen. Dat zijn laarzen die nogal dik zijn, en waterdicht, en gevoerd. Je eerste twee alinea’s vind ik echt briljant :)

 5. HM had wel degelijk gewone zwarte strikjes hoor – op het witte feestoverhemd. Prima ding, zal jaren meegaan want is verstelbaar. Zelfs papa kon ‘m om :-)

  En ik slaag voor dit soort feestartikelen ook vrijwel altijd bij de WE.

 6. Haha dat strikje doet me denken aan vorig jaar. Wij waren zoals elk jaar in Engeland maar nu hadden we een trouwerij en we gingen een leuke nette outfit voor onze zoon van toen 2 zoeken. Nu is dat in Engeland heel makkelijk aangezien ze daar schooluniformen hebben,maar zoek maar is iets zonder strikje haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.