Reacties

Stress over leven na de lockdown? — 18 reacties

 1. Nou ik zit zelf met een long ziekte als niet roker.
  En merk dat men dan heel voorzichtig is om met je om te gaan.
  Bij de kapper ben ik niet welkom en mijn kinderen zijn ook zo wijs om me niet te bezoeken. Hans

 2. Ik word al onrustig bij het idee dat straks alles weer ‘normaal’ is. Vanmorgen probeerde een man mij omver te duwen toen ik hem vriendelijk verzocht 1,5 meter afstand te houden. Hij werd agressief en vond het achterlijk gedoe allemaal, hij was er ‘helemaal klaar mee’. Ik ben 1.80 meter dus het lukte het hem niet zo goed ;) maar ik was helemaal verbluft.

 3. Ik denk dat in de afgelopen periode veel huwelijken het zwaar te voortduren hebben gehad. Mensen die normaliter ieder zijn eigen werkleven hadden werden naast huisgenoten ook werkgenoten. En dat in ruimtes die daar eigenlijk niet geschikt voor waren. Hadden ze voorheen ieder hun eigen vrijheid, nu dus alles samen... Nu weer alles binnen de anderhalve meter normaal lijkt te gaan worden weet niemand het meer...

 4. Het filmpje sla ik maar over in het kader van N.V.T. Voor mij maakt het allemaal niet zoveel uit. Maar voor gezinnen zal het wel weer even aanpassen zijn, maar toch ook wel prettig denk ik.

 5. Wat ik jammer vind is dat hier het lawaai van de Westerscheldetunnelweg weer bijna als van voor de lockdown klinkt. De rust die we hadden in de eerste periode was heerlijk.

 6. Zo, je slotzin is een waarheid als een koe. Ergens hoop ik stiekem dat de wereld wat 'introvert-vriendelijker' wordt, maar dat zal waarschijnlijk van korte duur zijn.

 7. Ja ik herken mezelf hier zeker in. Ik ben enorm tot rust gekomen in deze periode en zie er tegenop nu alles weer begint. Vroeger wilde ik graag op een eiland wonen, zo'n klein eilandje in Griekenland of Italië waar de zon vaak schijnt en alles langzaam gaat. (stiekem wil ik dat nog steeds haha)

 8. Nou ja, als je daarvan in de stress schiet dan weet je wat je te doen staat. Dan moet je in quarantaine blijven. Ik vind het wel grappig eigenlijk. De afgelopen weken heeft iedereen geleefd zoals ik altijd al deed. Inderdaad; heerlijk rustig.

 9. Ik las zelfs dat het aantal zelfdodingen is afgenomen. Best verrassend, je zou juist verwachten dat dit is toegenomen. Blijkbaar gedijen veel mensen toch goed zonder allerlei sociale druk en verplichtingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder