Reacties

Hoera, geslaagd! — 35 reacties

 1. Nou zeker een prachtig moment, een hele prestatie.
  Weet nog dat mijn jongens slaagde en is toch een hele opsteker voor ouders.
  Nu alle drie een goede baan en ze glunderen als toen op de foto als toen.
  koester je kereltje hij is het waard, deze jeugd heeft de toekomst.
  Hier word ik zo blij van, de nieuwe generatie, ik hou van ze. Hans

 2. Van harte gefeliciteerd! Wat gaat hij hierna studeren? Mijn zoon is bezig in het examenjaar van de modeopleiding, het afstuderen is zo anders dan anders, wel een teleurstelling dat er geen eindshow of diploma uitreiking zal zijn.

 3. Ah wat fijn gefeliciteerd! Hier mijn middelste ook geslaagd voor zijn Havo. Weet jouw zoon wat hij gaat doen? Die van mij twijfelt nog erg en het is lastig oriënteren nu met corona. Hij had een paar dagen geleden een open dag via internet.

  • Herkenbaar Frederique. Mijn zoon weet helaas ook niet zo goed wat hij na de havo wil doen. Ik stel daarom voor om er vwo achter te doen, maar hij heeft zo intens genoeg van de middelbare school dat dit geen optie is.

   Hij heeft daarom heel rationeel gekozen voor een hbo ict opleiding. Dat is in ieder geval een opleiding met goede toekomstmogelijkheden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>