Stofzuiger van de Gamma: review

Stofzuiger Gamma review

Mijn man kocht bij de Gamma een stofzuiger die me doet denken aan Noonoo uit de Teletubbies serie. Op mijn review blog lees je mijn ervaringen met deze stofzuiger van de Gamma.

Similar Posts

8 Comments

 1. Onderschat ze niet die industriële stofzuigers. Een jaar of 25 geleden kocht ik er een. Een met een grotere diameter slang. Ondanks zeer intensief gebruik in de bouw doet hij het nog steeds, terwijl de stofzuigers voor in huis al diverse keren vervangen zijn. Gewoon stofzuigen is geen probleem. Maar het opzuigen van bladeren, bouwpuin, kachel leegzuigen, een laag water in de kelder wegzuigen of de laatste modderige restanten bij een schoonmaakbeurt van de vijver kan natuurlijk ook. Kostte indertijd iets van rond de 65 gulden in een doe het zelf zaak.

 2. Mijn vrienden gebruiken een robotstofzuiger met een geheugen.
  In elke ruimte hebben zij zo’n robot staan.
  Het bevalt heb goed.

  Zelf ben ik niet zo geordend.
  Mijn Miele stofzuiger doet gewoon wat ik wil.

  Opgeruimde groet,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.