Reacties

Stoel met opbergruimte — 14 reacties

  1. Zo'n rits met opbergruimte zit ook in mijn bank. Daar zaten de poten in verpakt toen ik hem kreeg! Dat wist ik niet, ik dacht dat ik een bank zonder poten had ontvangen.
    En inderdaad, daar kan je wel wat stiekeme dingen verbergen! Ik woon alleen dus ik hoef niks voor iemand te verbergen, bovendien heb ik geen stiekeme dingen in huis. Op een zak chips na die ik voor mezelf verstop...maar je raadt het al, dat lukt natuurlijk nooit.

  2. Opberg ruimte in de stoel is wel apart om te zien. Ik heb dit nooit gezien. Ik zou toch niet kopen zo stoeltje. Maar je kunt wel gebruiken voor iets om te bergen. Wel mooie stof heeft deze stoel. Fijne dag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>