Als je man je Stinkiebinkie noemt…

corona
Niet om ‘t één of ander, maar deze kaart vond ik wel toepasselijk.

Dankzij corona werkt mijn man al sinds maart thuis.

Als ervaren thuiswerker veranderde de coronacrisis qua wérk voor mij niet veel, maar nu heb ik dus ineens iemand die regelmatig even bij mij komt buurten.

Zo ook afgelopen donderdagochtend.

‘Zo, Stinkiebinkie!’

‘s Ochtends ga ik altijd hardlopen om 7.15. Na thuiskomst ga ik aan het werk, en om 9.30 ga ik douchen. Is dat onfris? Misschien wel, maar niemand heeft er last van.

Dus ik zat donderdagmorgen gewoon lekker in mijn kantoortje te werken, en me met mezelf te bemoeien. Komt ineens mijn man weer langs, en merkt geheel overbodig op:

‘Zo, Stinkiebinkie!’

Ik heb maar net gedaan of ik hem niet hoorde. Maar ik vroeg wel langs mijn neus weg:

‘Zeg weet je al wanneer je weer gewoon in Amsterdam moet gaan werken?’

Similar Posts

14 Comments

  1. Zoiets doe ik ook wel eens. Dan ga ik ‘s ochtends vroeg niet hardlopen, maar wel even knallen op de hometrainer, dan wat werk wegwerken en ergens in de loop van de ochtend pas douchen. Dan zit ik tenminste niet te lang achter elkaar achter de computer.

  2. Ik ben zo blij dat Zoon niet thuis werkt. Ten eerste passen al die machines niet in mijn huiskamer, en ik ben gesteld op mijn privacy..

  3. Haha niks raars aan toch! Als niemand er last van heeft? En eigenlijk klinkt het nog best schattig ergens

  4. Haha die zat! Het was inderdaad wennen met twee thuis. Maar het had ook een goeie kant. Het hoefde ‘s ochtends niet meer zo gejaagd. Wel fijn dat we stilaan weer naar normaler gaan. Hopelijk kunnen we de rust wel een beetje behouden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.