Spiegel van ons social media gebruik

social media gebruikSoms lees je van die dingen, die je raken.

Om onderstaand citaat schoot ik in de lach, en rende ik vervolgens door het huis om het mijn kinderen te laten zien.

‘Every day, I walk down the street and tell passers by what I have eaten, how I feel, what I have done the night before and what I will do for the rest of the day, I give them pictures of my wife, my daughter, my dog and me gardening and on holiday, spending time by the pool. I also listen to their conversations, tell them I ‘like’ them and give them my opinion on every subject that interests me… whether it interests them or not.

And it works.

I already have four people following me: two police officers, a social worker and a psychiatrist.’

Dit citaat wijst ons er fijntjes op hoe apart ons gedrag op Facebook eigenlijk is.

(Uit: Is daar iemand; Hoe de smartphone ons leven beheerst)

Wat vind jij van dit citaat?

Similar Posts

7 Comments

  1. Die smartphone is handig hoor, maar soms denk ik wel eens mensen laat dat ding een dag thuis en geniet van wat de dag brengt!

    Behalve een blog deel ik niets met de buitenwereld door middel van sociaal media. Zo heb ik geen. Facebook, twitter of wat dan ook. In het begin kreeg ik wel vragen, zet eens een foto op Facebook van je kinderen oid, dan reageerde ik altijd met als je ze graag wilt zien ben je welkom hoor! Doen we gelijk gezellig een kop koffie.

  2. Als je het zo leest is het inderdaad raar maar persoonlijk heb ik wel al zo lekkere recepten via via gekregen en leuke tips van uitstapjes. Dus social media i love it maar als ik op vakantie ben dan gaat die toch lekker uit na ik een mega mooie foto heb geplaatst.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.