Reacties

Spiegel van ons social media gebruik — 7 reacties

  1. Die smartphone is handig hoor, maar soms denk ik wel eens mensen laat dat ding een dag thuis en geniet van wat de dag brengt!

    Behalve een blog deel ik niets met de buitenwereld door middel van sociaal media. Zo heb ik geen. Facebook, twitter of wat dan ook. In het begin kreeg ik wel vragen, zet eens een foto op Facebook van je kinderen oid, dan reageerde ik altijd met als je ze graag wilt zien ben je welkom hoor! Doen we gelijk gezellig een kop koffie.

  2. Als je het zo leest is het inderdaad raar maar persoonlijk heb ik wel al zo lekkere recepten via via gekregen en leuke tips van uitstapjes. Dus social media i love it maar als ik op vakantie ben dan gaat die toch lekker uit na ik een mega mooie foto heb geplaatst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder